Οι αποκαλύψεις του Ρουβήμ Καρασσάβα τους εκθέτουν στο μέγιστό.

by newsroom
0 comment

Οι αποκαλύψεις του Ρουβήμ Καρασσάβα προκαλούν προβληματισμό.Το ξεγύμνωμα από το ρεπορτάζ ενός έγκυρου ανθρώπου βγάζει στην επιφάνεια την αδράνεια, την βαρεμάρα τον μη επαγγελματισμό κάποιων που θα έπρεπε από σήμερα κιόλας να τους καλέσει ο εισαγγελέας και να τους στείλει σπίτι τους.

Σε ένα νησί που όλοι ξέρουμε το πρόβλημα των σκουπιδιών ποιο είναι αντί να βοηθήσουμε όλοι να λυθεί κάποιοι γράφοντας τους πάντες στα παλαιότερα των υποδημάτων τους το κάνουν μεγαλύτερο.

Φορτώνουν με μπάζα τα φορτηγά των κοινοτήτων και πηγαίνουν και τα αδειάζουν στο σκουπίδια στο Εξωκλήσι του Άη Γιάννη. Δεν σκέφτηκαν ότι σε λίγους μήνες θα μπούμε στην θερινή περίοδο. Σε μία περίοδο που κανείς δεν θα ήθελε σε ένα νησί γεμάτο τουρισμό να ξεσπάσει μία πυρκαγιά.

Ας δούμε όμως τι έγραψε ο πάντα έγκυρος Ρουβήμ Καρασσάβας.

Μέρος 1ο…Το αίσχος στον Άη Γιάννη… σήμερα (14/2/2022)…
Η προειδοποίηση για όσους βιαστούν να νίψουν τας χείρας τους, είναι στο τέλος του κειμένου…
Όταν ανέλαβε η νέα Δημοτική αρχή, για 2-3 μήνες, υπήρχε μια ανοχή… μετά όμως άρχισα να τους ενοχλώ για την κατάσταση με τα σκουπίδια στο Εξωκλήσι του Άη Γιάννη… Η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου, κάποια στιγμή – ίσως για να με ξεφορτωθεί – εδέησε να έρθει για επιτόπια αυτοψία… Μετά, μην τον είδατε τον Παναή… ήλθον είδον και απήλθαν…
Τώρα η κατάσταση έχει ξεφύγει… το έδαφος έχει διαβρωθεί με αποτέλεσμα να έχουμε καθίζηση και το Εκκλησάκι να κινδυνεύει να βρεθεί στον γκρεμό…
Τότε, τους είχα δώσει μια υπόσχεση και θα την τηρήσω… Αν δεν πάρουν τα μέτρα τους, θα με βρίσκουν μπροστά τους…
Και η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ…
Να μην βιαστούν να νίψουν τας χείρας τους οι τοπικοί παράγοντες ότι οι κοινότητα δεν έχει ευθύνη για το χάλι αυτό, γιατί έχω σημερινές φωτογραφίες (14/2/2022) που δείχνουν το φορτηγό της κοινότητας, να αδειάζει σκουπίδια… (Την ευθύνη, δεν την έχουν οι υπάλληλοι της καθαριότητας, αλλά αυτοί που δίνουν την εντολή…)

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news