Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η κοινωνία “γυρνά την πλάτη ” στις “φανφάρες” Χατζημάρκου!

by newsroom
0 comment
“Οι  δημοσκοπήσεις  αποτυπώνουν τη λαϊκή κατακραυγή για την Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου” – Η κοινωνία “γύρνα την πλάτη” στις “φανφάρες” Χατζημάρκου!
Με αφορμή την πρόσφατη δημοσκόπηση της GPO που εμφανίζει την αρνητική άποψη της κοινωνίας για το έργο της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου, ο επικεφαλής του Ανεξάρτητου Περιφερειακου Συνδυασμού της ελάσσονος μειοψηφίας του Περιφερειακου Συμβουλίου Νότιου Αιγαίου “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” κ. Χαράλαμπος Κόκκινος απαντώντας σε ερωτήσεις τοπικών ΜΜΕ επεσήμανε τα παρακάτω :
-Σύμφωνα με την δημοσκόπηση η κοινωνία των Κυκλάδων και της Δωδεκανησου έχει αρνητική άποψη  στους περισσότερους τομείς δραστηριότητας της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου που θυμίζω ότι  διάγει το ήμισυ της δεύτερης αυτοδιοικητικής της θητείας !
Επιβεβαιώνει την καθοδική της πορεία στην κοινή γνώμη των νησιωτων μας.
-Περιεργως  στη δημοσκόπηση απουσιάζει η σύγκριση  και δεν αποτυπώνεται η άποψη των πολιτών για  αλλά αυτοδιοικητικα προσώπα  των νησιών μας πάρα μόνο… για  τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκο!
-Η αυταρέσκεια, τα επικοινωνιακα τεχνάσματα και το “αλληλολιβάνισμα” των στελεχών της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου- δυστυχώς για τα νησιά μας- υπερτερεί της απαραίτητης αποτελεσματικότητας  και των οραματικων και μακροπνοων έργων που έχει ανάγκη ο τόπος μας.
Όλες οι δημοσκοπήσεις είναι” φωτογραφίες της στιγμής” και όχι εκλογικό αποτέλεσμα όμως  σε όσες έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα  στο Ν. Αιγαίο επιβεβαιωνουν ότι:
ο κ. Χατζημάρκος που πέταξε πλέον τον” μανδύα” του “ανεξάρτητου” αυτοδιοικητικού και λειτουργεί με αλαζονεία και αυταρχισμό ως “κομματάρχης” ή ως ο μοναδικός  εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος στο Ν. Αιγαίο – αδυνατεί να δώσει λύσεις στα μεγάλα κοινωνικά , υγειονομικά, αναπτυξιακά και πολιτικά ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας.
Oι καλοπληρωμένες  “χορηγουμενες ” του στο facebook, οι πανάκριβες φιέστες που διοργανώνει με χρήματα του ελληνικού λαού, οι  μονόλογοι-παραλήρημα σε  φιλικά του ΜΜΕ, οι αναθέσεις σημαντικών χρηματικων ποσών, οι αμοιβές και το “βόλεμα” ημετέρων δεν καλύπτουν την πολιτική ανικανότητα του.
ΥΓ: Στο Νότιο Αιγαίο με σεμνότητα και ταπεινότητα παραδιδονταν μέχρι πριν ελάχιστα χρόνια  στους κατοίκους του: αεροδρόμια, λιμάνια, νοσοκομεία , Κεντρα Υγείας, υδατοδεξαμενες, φράγματα(πχ. Γαδουρα, Βακετας, κτλ) αφαλατώσεις, γέφυρες σημαντικοί οδικοί  άξονες…
Την σύγχρονη “φανφαρα ” του κ. Χατζημάρκου και της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου για το αυτονόητο και για αναγκαίες διορθωτικές-διαχειριστικου τύπου  ενέργειες φαίνεται ότι πλέον  δεν την αντέχει… ” ούτε ο Θεός ” αλλά… ούτε και ο λαός!
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
-Επικεφαλής του Ανεξάρτητου  και Αδέσμευτου Περιφερειακου Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”
-Περιφερειακος Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου
Αντιπρόεδρος Εποπτικου Συμβουλίου ΕΝΠΕ

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news