Οι Καταγγελίες για τα πλατανάκια πέντε χρόνια είναι σε συρτάρια

by newsroom
0 comment

Φτάνουν διάφορα στην Πρώτη Έκδοση και πραγματικά είναι να απορείς πώς στην ναυαρχίδα του Ελληνικού Τουρισμού την Ρόδο μπορεί να συμβαίνουν όσα συμβαίνουν. Οι καταγγελίες που φτάνουν στα γραφεία μας είναι πολύ συγκεκριμένες. Εμείς δεν προκαθορίζουμε το αποτέλεσμα και σίγουρα δεν είμαστε αυτοί που θα βγούμε να πούμε ότι κάποιος δεν κάνει σωστά την δουλειά του. Σίγουρα όμως κάτι δεν πάει καλά.

Από απειλές οιαδήποτε τύπου το μέσο δεν καταλαβαίνει. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.

Σήμερα θα επανέλθουμε με μία σοβαρή καταγγελία και ρωτάμε ευθέως και ξεκάθαρα.

Έχουν γίνει καταγγελίες  για παραβάσεις στα πλατανάκια που καταχωνιάστηκαν μέσα σε ένα συρτάρι και ποτέ κανένας δεν έχει ελέγξει;

Από το 2018 μέχρι το 2022 πέντε ολόκληρα χρόνια δεν βρέθηκε κάποιος να ελέγξει τις επώνυμες καταγγελίες αυτές και να δει έχουν βάση ή δεν έχουν; είναι αληθινές ή δεν είναι;

Γιατί κάποιοι μικροπωλητές πρέπει να πληρώνουν κάποια μεγάλα χρηματικά ποσά για να αποκτήσουν άδεια και κάποιοι άλλοι χωρίς άδεια χρόνια τώρα να εργάζονται εκεί;

Αφού κάποιοι έχουν άδεια, κάποιοι δεν έχουν. Γιατί δεν καταργούνται οι άδειες αφού τα νόμιμα δεν τηρούνται; Tι νόημα έχει 3 να έχουν άδεια 13 να μην έχουν. Ή άδεια να έχουν όλοι ή κανείς.

Υπήρχε το καλοκαίρι υπάλληλος που ζητούσε από τους μικροπωλητές να κάνουν μετατροπές στους πάγκους τους αλλιώς οι άδειες τους θα ακυρώνονταν; Σύμφωνα με πληροφορίες οι μετατροπές αυτές κόστιζαν μέχρι και 3000 ευρώ.

Πόσοι από τους μικροπωλητές έκαναν τις μετατροπές αυτές;Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες είναι δύο. Οι υπόλοιποι γιατί συνέχισαν δίχως να γίνουν οι μετατροπές αυτές;

Πόσοι μικροπωλητές έχουν άδεια σήμερα; Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες πάλι δύο άτομα. Οι υπόλοιποι; Αναμένεται ο νέος αντιδήμαρχος να τις εξετάσει.

Αναμένουμε απαντήσεις.

Φαντάζομαστε ότι η κ. Ζαννετούλη έμπειρο στέλεχος θα φροντίσει να είναι όλα νόμιμα.

Εμείς ενημερωθήκαμε ότι όλο το φωτογραφικό υλικό είναι στα χέρια της κ. Ζαννετούλη. Φωτογραφικό υλικό που δείχνει ότι οι καταγγελίες είναι όλες αληθινές. Και όσα έχει γράψει το μέσο είναι αληθινά.

Συγκεκριμένα:

Το φωτογραφικό υλικό έχει κατατεθεί από πολίτη. Του οποίου τα στοιχεία γνωρίζουμε. Κατατέθηκε επίσημα με αριθμό πρωτοκόλλου.

Που είναι το αποδεικτικό αυτό στοιχείο;

Σύμφωνα με όσα μας ανέφερε η Κρεμμαστή στο συρτάρι της κ. Ζαννετούλη.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news