Οι κουμπάροι στα όπλα. Κούρτης – Νικητιάδης. Το κείμενο απάντηση από το Σταμάτη Μαργέλο

by newsroom
0 comment
Σήμερα γιορτάζουμε την 74η επέτειο της ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων μας με την μητέρα Πατρίδα. Σήμερα γιορτάζουν τα νησιά μας, η Ελλάδα και η Ορθοδοξία. Περιμένουμε με προσμονή και κατάνυξη την θριαμβευτική είσοδο επί πώλου όνου του Ιησού στα Ιεροσόλυμα πλαισιωμένου και από γραμματείς και φαρισαίους, που οι ίδιοι τον δίκασαν και τελικά πίστεψαν σε αυτόν μετά το θαύμα της Ανάστασης Του.
Η σημερινή επέτειος αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία για εμάς και τα νησιά μας, γιατί μας τιμά με την παρουσία του και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας, ο Νίκος Ανδρουλάκης. Όμως, ακόμα και σήμερα, οι σύγχρονοι γραμματείς και φαρισαίοι έχουν αποφασίσει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.
Αγαπητέ Γιώργη, που ήσουν το 2015; Μήπως έφυγες σαν λαγός όταν το κόμμα σε χρειάστηκε; Είναι γνωστό στην κοινωνία ότι και εσύ και η ομάδα σου δεν ψηφίσατε ΠΑΣΟΚ. Και τώρα, με την επάνοδο του κόμματος, με τον Νίκο Ανδρουλάκη αρχηγό, σας βλέπουμε γύρω του να τρέχετε και να χαριεντίζεστε παριστάνοντας τους Προεδρικότερους του Προέδρου! Ακόμα και τρεις μήνες πριν στις εσωκομματικές τρέχατε για την προσωπική σου ανάδειξη και όχι του κόμματος!
Σε παρακαλώ, μην υποτιμάς τη μνήμη και τη νοημοσύνη των Ρόδιων και των Δωδεκανησίων! Είναι ντροπή να έρχεσαι πέντε φορές το χρόνο στη Ρόδο, να έχεις εγκαταλείψει το ΠΑΣΟΚ στα δύσκολα και να προσπαθείς να ξεγελάσεις τους πάντες, να παρεμερίσεις τα νεά παιδιά, τους πιστούς στρατιώτες, τα άξια στελέχη που πλαισίωσαν τα ψηφοδέλτιά μας το 2015 και το 2019. Ότι και αν κάνεις, όσο και αν παραποιήσεις την ιστορία, όλοι θυμόμαστε τι έχεις πει για τον αείμνηστο Δημήτριο Κρεμαστινό και πως φέρθηκες στις τελευταίες εκλογές.
Ευτυχώς όμως ο κόσμος δεν ξεχνά. Όλοι θυμόμαστε ότι με άλλους συναθροιζόσουν και μάλλον το έριξες γι’ αυτούς και ΜΑΥΡΟ και ΔΑΓΚΩΤΟ.
ΥΓ. Ότι και αν πούμε παρέλκει παρακολουθώντας τις τραγικές εικόνες που εξελίσσονται στην Ουκρανία. Σε όλους μας δημιουργείται θυμός και οργή για το θράσσος των εισβολέων και την ντροπιαστική και υποκριτική στάση των συμμάχων απέναντι στον άμαχο και πολύπαθο λαό.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news