Όσα βλέπει η πεθερά και όσα κρύβει η νύφη κύριε Δράκο.

by newsroom
0 comment

Συνέντευξη παραχώρησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης της δημοτικής αρχής του Αντώνη Β. Καμπουράκη κ. Στέφανος Δράκος στην εφημερίδα Δημοκρατική και στον Δημήτρη Γκαρτζώνη. Και αυτή την φορά δεν απάντησε επι της ουσίας, προσπάθησε, να διεστρεβλώσει την αλήθεια και να πετάξει λάσπη στον ανεμιστήρα.

Εδώ είμαστε όμωε να του υπενθυμίζουμε την αλήθεια.

Ο Στέφανος Δράκος ακολουθεί καιρό την τακτική του δεν απαντώ σε τίποτα αλλά φροντίζω να δείχνω προς τα έξω μία άλλη πραγματικότητα από αυτή που ισχύει.

Με λιγα λόγια όσα βλέπει η πεθερά και όσα κρύβει η νύφη.

Ο ίδιος, αναφέρθηκε στη γραφειοκρατία, στην ανάλγητη διοίκηση, στα πολιτικά συμφέροντα που «βουλιάζουν» τον τόπο και στη μεγάλη προσπάθεια που συντελείται για να υλοποιηθεί το όραμα της δημοτικής αρχής.

Ο κόσμος κύριε Δράκο δεν τρώει κουτόχορτο όσο και αν αυτό θέλετε να πιστεύετε.

Παρέλειψε να μας πεί για τους μικροπολιτές στην Τάφρο που τους έχει εκεί δίχως άδεια και γράφει τις καταγγελίες που φτάνουν στο γραφείο του στα παλαιότερα των υποδημάτων του.

Χιλιάδες οι καταγγελίες στην Πρώτη Έκδοση.

Αδιαφόρησε παντελώς για όσα είδαν το φώς της δημοσιότητας και αποκάλυψε η εφημερίδα Πρώτη Έκδοση της Ρόδου.

Καμία σημασία, ούτε κάν ζήτησε τα αποδεικτικά που η εφημερίδα έχει στα χέρια της για να διορθώσει τα κακώς τα κείμενα.

Φροντίζει μόνο να εξυπηρετεί τα συμφέροντα κολλητών του, καταχρεωμένων εκδοτών και να έρχετε σε ρίξη με άλλους αντιδημάρχους για την όποια σχέση τους με την εφημερίδα.

Ο κ. Δράκος μας ανακοινώνει μόνο τα έργα που θα έρθουν προκειμένου να φανεί καλός στον Αντώνη Καμπουράκη. Ξεχνάει, ή τουλάχιστόν φροντίζει να έχει επιλεκτική μνήμη, σε ότι αφορά την παλιά πόλη που βράζει από τα έργα του και απο τις σχεδόν καθημερίνες συγκρόυσεις τις οποίες έχει με επιχειρηματίες που τους απειλεί με τον εισαγγελέα και φροντίζει ο ίδιος να μην τους εξυπηρετεί.

Είναι αλήθεια κύριε Δράκο ότι έχουν δημιουργηθεί επεισόδια ανάμεσα σε έσάς και στους επιχειρηματίες της παλιάς πόλης;

Eίναι αλήθεια ότι πηγαίνετε και πίνετε καφέ σε κατάστημα ιδιοκτησίας του ελληνικού Δημοσίου όπου η ιδιοκτητρία του φίλη σας θα πρέπει να το αδειάσει γιατί δεν έχει αποδώσει μισό ευρώ στο κράτος;

Mην ξεχνάμε τον τρόπο που ο αντιδήμαρχος μιλούσε σε μητέρα επιχειρηματία η οποία είχε μία εβδομάδα νεκρή την κόρη της όπου ο ίδιος έβριζε με απαράδεκτο τρόπο γιατί η ίδια αναζητούσε το δίκιο της και την απειλούσε με εισαγγελέα και δικαστήρια.

Δεν μας είπε ο κ. Δράκος, γιατί η μητέρα του επιχειρηματία οδηγήθηκε στο ΑΤ ΡΟΔΟΥ και υπέβαλε μήνυση εναντίον του;

Όπου θέλει ο αντιδήμαρχός βλέπει και όπου δεν θέλει κάνει τα στραβά τα μάτια και μετά του φταίει η γραφειοκρατεία.

Τα σχόλια και τα βίντεο στα social media κάνει πώς δεν τα βλέπει;

Σίγουρα τον ενοχλούν αυτά που η Πρώτη Έκδοση γράφει για αυτό και μας αποκαλεί σάπια φρούτα της δημοσιογραφίας.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news