Όταν ο αντιδήμαρχός επιβεβαιώνει το πρόβλημα με τους μικροπωλητές στην παλιά πολή

by newsroom
0 comment

ΕΜΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΘΉΚΑΜΕ ΓΙΑ ΌΣΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ

Το θέμα είναι να μην βγεί στην επιφάνεια η παρανομία, γιατί αν βγεί και το θέμα πάρει διαστάσεις τότε αρχίζουν οι απειλές. Εμείς δεν περάσαμε και λίγα. Απειλες κατά της εφημερίδας, απειλές κατά οικογενειών. Βάλανε ακομα και τον κ. Δέμελο να γράφει σεντόνια ύβρεων ε; για να τον δούμε τώρα τι θα πεί για τους μικροπωλητές στα δικαστήρια. Αφού ο ίδιος ο αντιδήμαρχός παραδέχετε ότι υπάρχει πρόβλημα.

Μέχρι και τον Πέλωπα βάλανε να κάνει ρεπορτάζ για να με βρίζει. Αλλά ο Πέλωπας είναι αντράκι ρε και φρόντισε πρώτα να ενημερωθεί. Είχαμε δίκιο ή τζαμπα τους κράζαμε.

Θυμάστε την υπόθεση με τους παράνομους μικροπωλητές στην παλιά πόλη; Aκόμα εκεί είναι.

Φαίνετε ότι ο Αντιδήμαρχός ο Στέφανος Δράκος ίσως δεν είχε δεί το ρεπορτάζ, δεν είχε δεί τον κακό χαμό που γινότανε και ακόμα γίνετε.

Ο κ. Δράκος σήμερα στην καθιερωμένη του βόλτα μαζί με την γραμματέα του έκανε την επίσκεψη του στα πλατανάκια. Εκεί που γίνετε το όργιο της παρανομίας.

Ο Αντιδήμαρχός υποσχέθηκε ότι θα αλλάξουν όλα, του χρόνου αυτό το χάλι δεν θα υπάρχει όλα θα διορθωθούν.

Και θα μείνουμε σε αυτό να δώσουμε το χρόνο να καθαρίσει ο τόπος στον Αντιδημαρχό.

Μάλλον κατα την διάρκεια της επίσκεψης του στα πλατανάκια κατάλαβε ότι πλέον η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο. Δεν το κατάλαβε γιατί του το είπαμε εμείς αλλά γιατί οι καταγγελίες με αριθμό πρωτοκόλου πλέον δεν χωράνε στα συρτάρια.

Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν γνωρίζε τις καταγγελίες και τώρα θα τις λάβει σοβαρά υπόψην του και θεώρησε αν σωστά ενημερωθήκαμε ότι όλος ο χειρισμός του κ. Στάμου προφανώς και ήταν λάθος.

 

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news