Όταν ο Μπάρδος αποκαλύπτει τον διπλό σου ρόλο και λες εμένα Ναζί

by newsroom
0 comment

Άκουγα την συνέντευξη του Χρήστου του Μπάρδου και γέλαγα, μέσα μου όμως εξοργιζόμουν. Όχι γιατί ο Χρήστος σε όσα έλεγε με έβρισκε αντίθετό, αλλά γιατί συμφωνούσα απόλυτα μαζί του.

Σκεφτόμουν, όση ώρα ο Χρήστος μίλαγε πως είναι δυνατόν στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ο αρχηγός της παράταξης Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου, Μανώλης Γλυνός, ο οποίος μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, εμφανίζεται συναινετικός και δίνει τα εύσημά του στον Περιφερειάρχη αλλά όταν μιλά στα ΜΜε, απολογείται για την συναίνεση που δείχνει;

Οι περιφερειακοί του σύμβουλοι, οι οποίοι έχουν για μένα γίνει μαριονέτες που την μία βγαίνουν στα μέσα και δηλώνουν ότι του έδωσαν μία ευκαιρία να αλλάξει την πολιτική του στάση αλλιώς θα πρέπει να φύγει δεν ντρέπονται που συνεχίζουν να μένουν;

Mε τι μούτρα θα βγείτε να ζητήσετε την ψήφο του πολίτη; Τι θα του πείτε όταν σας ρωτήσει μα καλά γιατί δεν έφυγες;Εσύ δεν έβγαινες και έλεγες ή θα αλλάξει ο Γλυνός η θα φύγει; Και αφού δεν έφυγε ο Γλυνός και δεν σε λογαριάζει γιατί δεν φεύγεις εσύ.

Πήγατε σε περιφερειακό και είπατε ναι σε όλα. Δεν περάσανε ούτε 10 ώρες και Σαρικάς διαφοροποιείτε σε ότι αφορά το Εθνικό Θέατρο. Μέσα σε 24 ώρες διαφοροποιείτε και ο Γλυνός με συνέντευξη του στο ραδιόφωνο για να αποβάλει από πάνω του τα ναι και τα μπράβο που είπε στον Γιώργο Χατζημάρκο.

Στέλεχος τους δηλώνει στην Πρώτη Έκδοση ότι ο Καλύτερος Σύμβουλος του Περιφερειάρχη είναι ο Μανώλης Γλυνός. Αλλά και αυτός δεν φεύγει.

Οπαδοί της Δημόσιας ξεφτίλας που διατυμπανίζουν ότι ο αρχηγός τους έχει υποστεί από τον Γιώργο Χατζημάρκο. Τους αρέσει αυτό που οι ίδιοι βγαίνουν και λένε. Μάλιστα μιλήσανε, σε αυτό το μέσο και είπανε ότι ο Μανώλης Γλυνός έχει υποστεί και δολοφονία του Χαρακτήρα του.

Στην παράταξη αυτή γίνεται της κολοτούμπας.

Προφανώς και την βρίσκουν με τον δημόσιο εξευτελισμό διαφορετικά δεν μπορώ να το εξηγήσω. Όχι το blue star αλλά τον Τιτανικό να φέρουμε εκεί αυτοί κολλημένοι με λόγκο στις καρέκλες τους.

Την μία τους φταίει το μικρόφωνο που ο Χατζημάρκος το κλείνει, την άλλη τους φταίει ο Χατζημάρκος που είναι δυνατός και δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν γιατί ο Μανώλης ο Γλυνός δεν τους ακούει, δεν τους λογαριάζει και λεει σε όλα ναι.

Προφανώς μετά αρχίζει η Μουρμούρα και βγαίνουν και διαψεύδουν τα ναι και τα Μπράβο.

Γιατί κάθεστε; Γιατί ο Μανώλης είναι γλυκός άνθρωπός; Mε την γλυκύτητα θα λύσετε τα προβλήματα του κόσμου;

Kαι το κερασάκι στην τούρτα. Αυτός ο Ρόγκας φταίει που γράφει γιατί είναι Ναζί.

Βγείτε και πείτε ότι σας υποσχέθηκαν θέσεις μέσα στο Πασόκ και περιμένετε να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις αυτές και για αυτό μένετε.

Πέτσινες υποσχέσεις θυμηθείτε με.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news