Οταν οι φίλοι της Ρένας βρίζουν τον Καμπουράκη για να πάρουν διαφήμιση

by newsroom
0 comment

Το έχω πεί και το έχω γράψει, κάποιοι στην Ρόδο όχι δεν έχουν τον θεό τους, αλλά προκειμένου να πιέσουν καταστάσεις αρχίζουν την επίθεση με κείμενα υπέρλάμπρα, κείμενα που σκοπό έχουν να πιέσουν τον Αντώνη Καμπουράκη να ανοίξει την κάνουλα.

Την κάνουλα της χρηματοδότησης των συστημικών μέσων μαζικής ενημερώσης στο νησί.Αυτούς που ο κόσμος καταγγέλει ότι χρωστάνε σε όποιον μιλάει, κινέζικά, ιταλικά, μέχρι και μεξικάνικά.

Κολλητός Αντιπεριφερειάρχη.

Του έχει δώσει πολλά χρήματα ο Δήμος, μάλιστα έχει πάρει ήδη αρκετά και απο την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Στην διάυγεια θα βρείς τα πάντα.

Γνωστός και μη εξαιρετέος ο συγκεκριμένος. Κολλήτος αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων. Όσο η κάνουλα τρέχει γράφει ύμνους όταν κλέισει αρχίζει η επίθεση.

Γράφει σε ένα σημείο του κειμένου του: «Εδοξάσθη κρυπτόμενος και εγελοιοποιήθη εμφανιζόμενος». Ενώ σε άκομα ένα σημείο του κειμένου του γράφει:Τώρα όλοι αναρωτιούνται: ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ Η ΡΟΔΟΣ;

Στενότατος συνεργάτης της Ρένας. Αλλά εδώ η κυρία Ρένα κάνει πως δεν βλέπει. Σε αυτόν πώς και δεν έχει στείλει μία αγωγή; Δεν το λέμε εμείς, σαν μέσο, ότι είναι στενός συνεργάτης της κ. Ρένας . Το γράφει δημόσια ο ίδιος στα κείμενα του.

Τον κάνουνε παρέα όλοι, και κάποιοι μιλάνε μόνο στο μέσο του. Αλήθεια πως νιώθουν τώρα που το καλο τους φιλάρακι τους ασκεί πίεση με τα κείμενα του για να του δώσουν διαφήμιση;

Ακόμα, γιατί είναι εξαγριωμένος αντιδήμαρχός γιατί εν αγνοία του χρησιμοποιεί το όνομα του;

Εμείς δεν περιμένουμε την την Λάμψη της Ρόδου. Όπως ο ίδιος γράφει στο μακροσκελές κείμενο του. Περιμένουμε Δικαιοσύνη και ένα δημόσιο ξεβράκωμα γιατί αυτό τους αξίζει.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news