Παιχνίδια εξουσίας στην παλιά πόλη; Αγανάκτηση από καταστηματάρχες της παλιάς πόλης

by newsroom
0 comment

Ποικίλα ερωτηματικά προκαλεί η συμπεριφορά του αντιδημάρχου στην παλιά πολή. Οι καταγγελίες που φτάνουν στα μέσα μαζικής ενημερώσης ξεπερνάνε τις δέκα.

Προφανώς και κάτι δεν πάει καλά εδώ και πολύ καιρό. Το χθεσινό επεισόδιο αναγκασε και άλλους επιχειρηματίες να αρχίσουν να μιλάνε και να φωνάζουνε φτάνει πλεόν με αυτόν τον άνθρωπό, έχουμε δύο μήνες να δουλέψουμε και εκείνος έρχεται κάθε μέρα και κόβει πρόστιμά για αστείους λόγους.

Απειλεί εμάς τους επιχειρηματίες με κλείσιμο των καταστημάτων μας. Ακούμε πράγματα που ξεπερνάνε κάθε όριο λογικής. Εγώ που έβαλα ταμπέλα νόμιμά δεν μπορώ και ο ακριβώς δίπλα μου που είναι παράνομος μπορεί; πως γίνετε αυτό;

O συγκεκριμένος και όχι μόνο αυτός αλλά και πολιτικά πρόσωπά πολύ γνωστά στον τόπο πηγαίνουνε και ξημεροβραδιάζονται σε πολύ συγκεκριμένο κατάστημα το οποίο σύμφωνά με το ελληνικό δημόσιο τον Νοέμβριο κάνει έξωση στο επιχειρηματία.

Ο Επιχειρηματίας που μάλλον έχει καταπατήσει περιούσια του δημοσίου φαίνετε πως καλεί πολύ γνωστά πολιτικά πρόσωπά κάθε μέρα προκειμένου να τον σώσουν.

Μας έρχονταί τα πρόστιμά το ένα πίσω από το άλλο και ρωτάμε ποιός το έστειλε και μας δείχνουν τον συγκεκριμένο επιχειρηματία με τις πολλές πολιτικές άκρες.

Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε έναν αντιδήμαρχό μέσα στον κόσμό, μπροστά  στους πελάτες να μας φέρεται σαν σκουπίδια, λες και η πόλη είναι τσιφλίκι του, να μας απειλεί με κλείσιμο και ότι θα μας πάει στα δικαστήρια.

Αν τολμήσεις να τον βγάλεις φωτογράφία ή να τραβήξεις το κάθε περιστατικό που δημιουργεί φωνάζει την αστυνομία και απαιτεί να τα σβήσουμε.

Ζούμε καταστάσεις που ούτε φανταζόμασταν. Στις εκλογές μας παρακάλαγε για ψήφους και τώρα που βγήκε απειλεί εμάς που τον ψηφίσαμε.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news