Παιχνίδια με ελέγχους στις πλάτες των νόμιμων ξενοδοχείων στο νησί της Ρόδου

by newsroom
0 comment

Είναι πραγματικά αστείο, η σεζόν να μην έχει ακόμα ανοίξει και εσύ, για να σπάσεις πλάκα, στέλνεις τις υπηρεσίες να κάνουν έλεγχο σε ξενοδοχεία του νησιού που καλά καλά, δεν έχουν προλάβει να βάλουν το κλειδί στην πόρτα και να υποδεχτούν τους πρώτους τουρίστες.

Σε αυτό λοιπόν το κόλπο ελέγχων των ξενοδοχείων συμμετέχει πολιτικός φορέας, που το έχει χόμπι, να κάνει αυτή την δουλειά από το τάμπλετ του και μετά να κάθεται να γελάει.

Ευθύνες όμως εδώ φέρνουν το εργατικό κέντρο της Ρόδου και η ένωση ξενοδόχων καθώς και το σωματείο.

Είναι εντελώς διαφορετικό να κάνες έλεγχο σε ένα ξενοδοχείο, για να διαπιστώσεις αν έχει ανασφάλιστους και άλλο να στείλεις προσωπικά εσύ να γίνει έλεγχος σε ένα ξενοδοχείο που ποτέ δεν ακούστηκε ή δεν βρέθηκε καμία παρανομία.

Ξέρετε στην Ρόδο δεν υπάρχει μόνο ο ξενοδόχος που πιστολιάζει το προσωπικό του, το αφήνει ανασφάλιστο και το βλέπει απλά ως τράπεζα που θα βγάλει κέρδος.

Σε αυτό το νησί υπάρχει ο ξενοδόχος που θα πληρώσει το προσωπικό του,θα του δώσει την ασφάλεια του, θα φροντίσει για το ωράριο του και θα αποδώσει τις υπερωρίες του.

Αυτόν τον κυνηγάει ο πολιτικός φορέας γιατί μπορεί να έδωσε φωτό που δείχνουν το Σικάγο αλλά και την Μυκονιάτική άποψη του νησιού.

Σαν εφημερίδα έχουμε αποκαλύψει ήδη τον χαμό που γίνεται στα ξενοδοχεία. Εσείς αυτά τα παραβλέπετε και κυνηγάτε τους νόμιμους για να εξυπηρετήσετε τον πολιτικό φορέα.

Στις σοβαρές καταγγελίες δεν κουνιέται ο πολιτικός φορέας, δεν αγγίζει κάν το τάμπλετ του. Βάζει να γίνονται αγωγές στο μέσο για να καλύψει το παράνομο.

Τον άλλο που έχει πιστολιάσει όποιον μιλάει τις διεθνής γλώσσες δεν τον αγγίζει κανείς. Μάλιστα βγάινετε και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης του.

Ντροπή!!!!!

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news