Παιχνίδια της νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ. Μέλος της έτοιμο προς παραίτηση

by newsroom
0 comment

Όταν σε θεωρούν χαζό και πιστεύουν ότι με παιχνιδάκια θα σε πείσουν τότε ξεκινάει η έρευνα. Μία έρευνα που αποκαλύπτει τον ύποπτο ρόλο μια νομαρχιακής επιτροπής που μοναδικό στόχο έχει να εξυπηρετεί δικά της συμφέροντα.

Πάμε λοιπόν να δούμε πόσο έγκυρη είναι η νομαρχιακή επιτροπή του Κινάλ στα Δωδεκάνησα.

Αρχικά στις συναντήσεις τους, το κυρίως θέμα των συζητήσεων τους, είναι η πρώτη έκδοση. Η εφημερίδα που θα τους γίνει εφιάλτης και θα αποκαλύψει τον πραγματικό ρόλο τους σε αυτή. Επιβεβαιώθηκε και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι ο εκδότης της εφημερίδας Πρώτη Έκδοση από την επιτροπή αυτή υβρίζεται χυδαία.

Πάμε λίγο πριν όμως

Το δελτίο τύπου, βγήκε από τους κυρίους Ζαννετούλη και Μπουλιέρη, με αφορμή, το όνομα που έχουμε δημοσιοποιήσει, της κυρίας Ντέπης Χατζηδιάκος πρώην συζύγου του κ. Ζαννετούλη.

Η δημοσιοποιήση   του ονόματος πυροδότησε την οργή του Ζαννετούλη, θεωρώντας, ο ίδιος βλακωδώς ότι η Πρώτη Έκδοση ενεργεί εις βάρος του έπειτα από εντολή του Σταμάτη Μαργέλου.

Θέλουν να μας πουν ποια μέλη τους έκαναν και τις αναφορές;  ή να δώσουμε εμείς τα ονόματα τους;

Σήμερα θα τα πούμε όλα.

Η επιτροπή αυτή δεν εξυπηρετεί τίποτα και κανέναν. Τα πρόσωπα αυτά εξυπηρετούν φιλοδοξίες δικές τους στην γερασμένη παραπολιτική τους πορεία. Θεωρούν ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης με εντολές τους θα προβεί εις βάρος της εφημερίδας. Γελάνε οι πέτρες, τα ντουβάρια και τα καλάμια.

Για να μας πει λοιπόν η επιτροπή αυτή ο αξιότιμος δικηγόρος και μέλος της επιτροπής τους κ. Μουτσάκης γνώριζε και ήταν σύμφωνος με την επιστολή αυτή;

Ρωτάμε γνώριζε και ήταν σύμφωνος με την επιστολή αυτή;

Σαφέστατα και όχι. Ο κ. Μουτσάκης λόγο όγκου εργασίας δεν ενημερώθηκε και δεν συμφώνησε στο περιεχόμενο της.Μάλιστα ο ίδιος είχε ξεκινήσει να συντάσσει επιστολή που όπως αναφέραμε λόγω όγκου εργασίας δεν είχε προλάβει να την τελειοποιήσει. Ο Ζανεττούλης οργισμένος πίεζε και χωρίς να ρωτήσει τα υπόλοιπα μέλη έφτιαξε και νέο email για την αποστολή της.

Μάλιστα η επιτροπή των 40 ατόμων επί Γεννηματά έφτασε τα 20 μέλη και τώρα τα πέντε. Σύντομα λοιπόν τα τέσσερα.

Ο κ. Μουτσάκης πιθανών να θέση στην επιτροπή αυτή την παραίτηση του. Είναι δεδομένη η παραίτηση του. Ο ίδιος δείχνει πολιτικό ήθος και επαγγελματισμό σε μια επιτροπή που εξυπηρετεί το μηδέν και παραμένει εκεί.

ΥΓ. Τολμούν να μας διαψεύσουν; Μπορούν;

ΥΓ2. Ο Παμπουράς έρχεται γραμματέας και θα βγει με τεράστιο ποσοστό που θα τρίβουνε τα μάτια τους.

 

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news