Πακιστανός κλέβει εκκλησάκια και «ερωτοτροπεί» με κολόνες

by newsroom
0 comment

Παρότι δεν έχει επιτεθεί σε άνθρωπο μέχρι στιγμής, οι κάτοικοι φοβούνται ότι μπορεί να γίνει επικίνδυνος και έχουν ζητήσει την επέμβαση της αστυνομίας.

Ο 40χρονος γυρίζει με τα πόδια από τη Λάμψακο έως το Μπούρτζι και το Βασιλικό και βάζει στο στόχαστρο τα εκκλησάκια. Κλέβει εικόνες και ό,τι άλλο βρει και στη συνέχεια πηγαίνει και τα αφήνει έξω από σπίτια.

  • Ιδιαίτερη αδυναμία επιδεικνύει και στις κολόνες, τις οποίες αγκαλιάζει και …ερωτοτροπεί μαζί τους. Του αρέσει επίσης να πηγαίνει στις αυλές των σπιτιών, να κάθεται και να λερώνει το χώρο με αποτσίγαρα και σκουπίδια.

Κάποιες φορές γίνεται απειλητικός, όπως το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, όταν πήγε σε κατάστημα της Λαμψάκου και άρχισε να μιλάει με έντονο ύφος στην ιδιοκτήτρια, με αποτέλεσμα η γυναίκα να κλειδώσει την πόρτα φοβούμενη τα χειρότερα. «Ολόκληρη η περιοχή έχει αναστατωθεί. Είναι σίγουρο ότι ο άνθρωπος αυτός αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αλλά κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνει επικίνδυνος και τι άλλο μπορεί να κάνει» είπε στη «Γνώμη» η Μαίρη Χριστοφορίδου υπεύθυνη του ΚΑΠΗ Μπουρτζίου.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news