Παπανικόλας: “Κατήγοροι” επεδίωκαν να γίνουν “χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη”

by newsroom
0 comment
“Παρέπεμψαν τότε τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο, αλλά αθωώθηκε και ο λαός τον επανέφερε στην εξουσία πανηγυρικά…!!!!!

Αυτό, στη Ρόδο δεν τους δίδαξε τίποτε και επέμειναν…. Ίσως και να πιστεύουν πως έτσι ασκείται η πολιτική, δηλ. με το να σπιλώνεις και να ρημάζεις τη ζωή κάθε πολιτικού σου αντιπάλου..!!!

Παρέπεμψαν τον πρ. Δήμαρχο Ρόδου Γιώργο Γιαννόπουλο, τον ταλαιπώρησαν χρόνια, αλλά αθωώθηκε…

Παρέπεμψαν τον πρ. Δήμαρχο Πεταλούδων Μιχάλη Κορδίνα, τον προφυλάκισαν και τον ταλαιπώρησαν χρόνια, αλλά αθωώθηκε…

Παρέπεμψαν τελευταία, τον πρ. Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη, τους πρ. Αντιπεριφερειάρχες και μετέπειτα Δημάρχους Ρόδου Στάθη Κουσουρνά και Φώτη Χατζηδιάκο, αλλά προχθές αθωώθηκαν και οι τρεις πανηγυρικά…!!!!

Σε όλες από τις παραπάνω τοπικές μας περιπτώσεις, οι επισπεύδοντες “κατήγοροι” επεδίωκαν να γίνουν “χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη” και ανήκαν όλες -πλην μιας- στο κόμμα της Ν.Δ..!!!

-Είναι γνωστό βέβαια το επί δεκαετίες θεσμικό πρόβλημα των αργών ρυθμών απονομής της Δικαιοσύνης στη χώρα μας, των ρυθμών που δίνουν χώρο στον λαϊκισμό του κάθε αδίστακτου δημαγωγού και στη δημιουργία πρόσκαιρων εντυπώσεων, οι οποίες όμως αποδίδουν εκλογικά, έστω και αν τελικά αποδειχθούν ψευδείς…. Σας θυμίζω πως το 2015, όταν με έπαυσε αυθαίρετα ο Πολάκης από τα καθήκοντα του Διοικητή των Νοσοκομείων Ρόδου – Κω – Καλύμνου, η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία ακύρωσε την απόφαση Πολάκη και που σε εκτέλεση της θα επέστρεφα στην θέση μου, αποπέμποντας ταυτόχρονα το πρόσωπο που παράνομα με είχε αντικαταστήσει, εκδόθηκε μετά από …4 ολόκληρα χρόνια, που εν τω μεταξύ είχε χρονικά λήξει η θητεία μου, οπότε η δικαίωση μου, λόγω καθυστέρησης έκδοσης της απόφασης του Σ.Τ.Ε., υπήρξε μόνο ηθική, χωρίς να έχει και πρακτικό αποτέλεσμα…!!!!!

Το ίδιο συνέβη και στις παραπάνω περιπτώσεις. Σε όλες τους, οι πρωταγωνιστές “κατήγοροι” που ανήκαν στη Ν.Δ., κατάφεραν να γίνουν “χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη”, εκμεταλλευόμενοι το “κλίμα” που δημιούργησαν οι ανυπόστατες “καταγγελίες”, ενώ η επιγενόμενη αθώωση των αδίκως κατηγορηθέντων, ούτε στις θέσεις που κατείχαν τους επανέφερε, ούτε την ταλαιπωρία και τον διασυρμό που υπέστησαν οι οικογένειες τους και οι ίδιοι ξεπλήρωσε …!!!!!

Να συγχαρώ λοιπόν και τους φίλους μου Γιάννη, Στάθη και Φώτη για την ηθική τους δικαίωση προχθές (η οποία αποτελεί και αποδοκιμασία στις ανυπόστατες κατηγορίες εναντίον τους και κόλαφο στους “κατηγόρους” που έκτισαν πολιτικές καριέρες πάνω σ’ αυτές), αλλά πρέπει να σας εξομολογηθώ το ότι απολαμβάνω ταυτόχρονα την θλίψη που έχει κατακλύσει ΟΛΟΥΣ τους “Εφιάλτες” εκείνους, που προέρχονται από το δικό μας κόμμα και κάποιες φορές σηκώνουν και το δάκτυλο ή πληρώνουν “χορηγούμενες” για …να μας κάνουν “μαθήματα”, αυτούς ντε που μπαινοβγαίνουν και συναλλάσσονται πολιτικά (?) με τους “κατηγόρους” σε αμφότερα τα γνωστά μέγαρα, εκείνα που όλοι ξέρετε και που βρίσκονται το ένα απέναντι στο άλλο, στη Ρόδο…!!!!!!

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news