Πάρις Κουρτζίδης: Με απήγαγαν με εντολή Βαγγέλη Μαρινάκη

by newsroom
0 comment

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις σχετικά με την απαγωγή του από άνδρες της φρουράς του Βαγγέλη Μαρινάκη, από κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπως έχει καταγγείλει, έκανε ο δημοσιογράφος Πάρις Κουρτζίδης.

Η Υπόθεση αφορά τον Μάρτιο του 2018

Η ποινική δίωξη με κλήτηριο θέσπισμα του εισαγγελέασε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη ώς ηθικού αυτουργού. Πίκουλα ( συνεργός ) και πέντε ανδρών τις φρουράς του εφοπλιστή ασκήθηκε τον Μάρτιο του 2020. 14 οκτωβρίου είναι η δίκάσιμος μετά από τρεις αναβολές ελεώ covid – 19

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη τον Μάρτιο του 2018, όταν ο δημοσιογράφος ανάρτησε σε ιστοσελίδα την οποία διαχειρίζεται ένα κείμενο που αφορά την πορεία της εισαγγελικής έρευνας για την υπόθεση Noor1, στην οποία εμπλέκεται ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ύστερα από το δημοσίευμα, ο Π. Κουρτζίδης δέχτηκε παρέμβαση από τον εκδότη της εφημερίδας «Αξία», Αντώνη Πίκουλα, ο οποίος του ζήτησε να «κατεβάσει» το κείμενο, πράγμα που τελικά έκανε αργότερα.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, ο Πάρις Κουρτζίδης ανέφερε:
«Με παρακαλούσε να κατεβάσω το κείμενο, του είπα ότι αυτό δεν μπορώ να το κάνω. Του εγγυήθηκα ότι είναι δικαστική η πηγή μου».

Ο δημοσιογράφος έκλεισε ραντεβού με τον εκδότη σε κεντρικό ξενοδοχείο, για να συζητήσουν το ζήτημα.

Όπως αναφέρει ο Πάρης Κουρτζίδης, λίγη ώρα αφότου συναντήθηκε με τον εκδότη, ο οποίος καθόταν «σε ένα μπαρ που δεν δούλευε», είδε τα πέντε άτομα της φρουράς του Μαρινάκη «με μαύρα μπουφάν και περίεργες ενδυμασίες».

«Όταν με πλησιάζουν, μου λένε “εσύ είσαι που γράφεις αυτά για τον πρόεδρο;” Έρχεται από πίσω μου, ισχυρίστηκε ότι έχει όπλο, το ακουμπάει στην πλάτη μου. Κάλεσε μπροστά μου τον κ. Μαρινάκη, ακούστηκε η φωνή του. Εκείνη τη στιγμή, με το χέρι του ο ένας στην πλάτη μου, και μου λέει να γράψω κάποια πράγματα που πρέπει να γράψω, καθ’ υπαγόρευση. Πως θα ήταν ικανοποιημένος. Αυτά που έλεγε ήταν εξωφρενικά», αφηγείται ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news