Πάρις Κουρτζίδης: Θα μας πεί ο κ. Μητσοτάκης πως απέκτησε ο πατέρας του την περιουσία που έχει ο ίδιος σήμερα;

by newsroom
0 comment

Ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, Πάρις Κουρτζίδης, χαιρέτησε την έναρξη των εργασιών του 1ου Συνεδρίου του Κινήματος «Ελεύθεροι Ξανά».

Ο Πάρις Κουρτζίδης αναφέρθηκε στον πολύκροτη υπόθεση που αφορά τον εκλιπόντα πρόεδρο Γιώργο Τράγκα και τον έλεγχο που υπέστη μετά το θάνατο του για τα περιουσιακά του στοιχεία.

Απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη τον ρώτησεμε ποιους τρόπους ο πατέρας του και η οικογένεια του απέκτησαν την σημερινή τους περιουσία και καταχειροκροτήθηκε από όλη την αίθουσα.

Δεν θα ήθελα να ανοίξω το στόμα μου και να αρχίσω να μιλάω και για άλλους ζώντες εκδότες, καναλάρχες και δημοσιογράφους.

Εγώ είμαι εδώ συνεχίζει ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ να σας τα λέω αντέχετε;

Αναφερόμενος στα εθνικά θέματα ανέφερε ότι:

Στον κ.Μητσοτάκη δεν έχω απολύτως καμία εμπιστοσύνη για το τι συζητάει στις κλειστές τις πόρτες που πηγαίνει. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη και εκφράζω ανοιχτά την ανησυχία μου αν οδηγούμαστε σκοπίμως όχι απλά σε ένα θερμό επεισόδιο. Και οι δύο πλευρές είναι εγκλωβισμένες, αναφερόμενος σε Μητσοτάκη και Ερντογάν.

Σχετικά με την απόφαση του κ. Μητσοτάκη να κάνει εκλογές ο Πάρις Κουρτζίδης ανέφερε:

Αυτό που μας λέει ο Πρωθυπουργός ότι θα πάω μέχρι τέλους της τετραετίας, πόσο επικίνδυνο είναι να μας προλάβουν οι εξελίξεις για να πάρει το κλίμα της εθνικής ενότητας για να επιλέξει τον χρόνο των εκλογών πάνω η μετά από μία τέτοια εθνική κρίση;

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news