Πέταξαν έξω από καφέ της Ρόδου μητέρες και παιδιά

by newsroom
0 comment

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Διευθυντή του γνωστού Σούπέρ Μάρκετ, και γνωστής Διαιτολόγου και άλλων θαμώνων συνέβη το περιστάτικό όπου η ιδιοκτήτρια πέταξε έξω τις μητέρες με τα παιδιά.

Αναλυτικά όλη η καταγγελία

Το περιστατικό έγινε το Σάββατο 26/2/22 δεν έχει προηγούμενο. Καθόμασταν 4 μαμάδες για ποτό που μας έβαλαν από το μαγαζί να κάτσουμε σε ένα τραπέζι και ξαφνικά μετά από μια ώρα έρχεται η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού και μας λέει ότι πρέπει να μας αλλάξει τραπέζι με το έτσι θέλω γιατί όπως υποστήριξε ήταν reserved και να μας βάλει σε ένα σημείο του μαγαζιού έξω χωρίς θέρμανση και μέσα στο κρύο.

Λέμε ότι δεν πάμε εκεί γιατί κάνει κρύο θα έπρεπε να μας ενημερώσουν από την αρχή ότι το τραπεζι ήταν κρατημένο και ότι θα μπορουσαν να περιμένουν πέντε λεπτά να τελειώσουμε έστω το ποτο μας και θα φευγαμε. Φεύγει και επιστρέφει με τον λογαριασμό λέγοντας μας με έντονη φωνη ΦΕΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ από το μαγαζί μου γιατί μάλλον δεν δεχτήκαμε τα σφηνάκια που μας έστειλε για να μας καλοπιάσει.

Ζητήσαμε να έρθει ο σύζυγος της και η απάντηση της ήταν έχει δουλειά δεν μπορείτε να τον ενοχλήσετε καθόλου. Πληρώνουμε σηκωνόμαστε και όπως βγαίνουμε από την στοά για τον δρόμο μας ακολουθεί και μας λέει είστε πολύ ξεφτιλισμένες γυναίκες.Στα διπλανά τραπέζια ευτυχώς που ήταν γνωστοί μας και είδαν όλη την φάση και μας περνάνε τηλέφωνο την επόμενη μέρα να μας πούνε ότι πάθαμε σόκ με την συμπεριφορά της ιδιοκτήτριας.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news