Ποιός έδωσε την εντολή τελειώστε την Πρώτη Έκδοση;

by newsroom
0 comment

Η δουλειά ενός μέσου είναι μία να αποκαλύπτει τα κακώς κείμενα και να τα δείχνει όχι με τιμωρητικό χαρακτήρα αλλά για να βοήθησει ένα σύστημα που έχει μετατραπεί σε πελατειακό.

Μας κατηγορήσατε ότι κάθε θέμα που αναρτούμε το έχουμε πληρωθεί και μάλιστα υπεύθυνός αεροπορικής εταιρείας που τον κρατάει ακόμα στην θέση του μας είπε ότι λαμβάνουμε και πενηντάρικα. Κατέρευσε γίνατε ξευτίλα.

Στέλνετε αγωγές στο μέσο γιατί νομίζετε ότι μπορείτε να το τρομάξετε και να το φιμώσετε.

Ακόμα μία φορά Ξευτίλα.

Μας κατηγορήσατε ότι λαμβάνουμε διαφήμιση και τεράστια ποσά από επιχειρηματίες. Κατέρευσε γίνατε ξευτίλα.

Πλησιάσατε προέδρους σημαντικών οργανισμών στην Ρόδο και τους είπατε ότι η Πρώτη Έκδοση σας βρίζει, για να κινηθούν νομικά ενώ δεν υπήρχε τίποτα.Κατέρευσε γίνατε ξευτίλα.

Πλησιάσατε ροδίτικές ομάδες ειδήσεων και ενημέρωσης στο facebook, ζητήσατε, απαιτήσατε, προσφέρατε χρήματα να μας διαγράψουν. Κατέρευσε γίνατε ξευτίλα.

Σε αυτούς που έχετε προσφέρει χρήματα και έχετε καλύψει τις ανομίες τους τους βάζατε να γράφουν και να βρίζουν δημόσια τον ιδιοκτήτη της Πρώτης Έκδοσης.  Σας πήρανε χαμπάρι και μας δίνουνε τα ονόματα τους. Ακόμα μία φορά Ξευτίλα.

Τελικά πόση ξευτίλα αντέχετε;

Σας υποσχόμαστε καυτές αποκαλύψεις με ονόματα. Σας υποσχόμαστε να χάσετε τον ύπνο σας κάποιοι. Δεν είναι υπόσχεση, είναι δέσμευση.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news