Πολλές συμπτώσεις στο ΠΑΣΟΚ κάνουν τον κουμπάρο Ζαννετούλη να δίνει τα αποτελέσματα;

by newsroom
0 comment

Δικαιολογημένα ο Παππουράς αναρωτιέται ποιος είναι εκείνος από την επιτροπή που καταμέτρησε τους ψήφους και διέρρευσε το αποτέλεσμα για το νικητή των εκλογών του Γενικού Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Παππουράς αναρωτιέται πώς ο skyrodos.gr αλλά και ο Αντώνης Μαρτίνης είχανε πρώτοι την ονομαστική κατανομή των ψήφων.Ποιοι δηλαδή ψήφισαν ποιον.

Άρα μέσα από την επιτροπή που καταμέτρησε τους ψήφους, κάποιος, έδωσε το αποτέλεσμα στον skyrodos. Καλείτε λοιπόν ο Αντώνης Μαρτίνης να κατονομάσει το πρόσωπο εκείνο που του έδωσε τα αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα μιας ψηφοφορίας η οποία έγινε μέσα σε παραβάν και φάκελο σφραγισμένο.

Στην πρωινή του συνάντηση στον Realvoice99,5 o Αλέξανδρος Παππουράς τονίζει.

Στο άρθρο το οποίο ο κ. Μαρτίνης έγραψε σχετικά με το πώς εκλεκτικέ γραμματέας ο Νίκος Μουτσάκης, ξεκινάει λέγοντας, ότι εγώ είμαι ο αρχιερέας που έχασε ο Παπανικόλας. Λίγο παρακάτω γράφει ονομαστικά Πρώτος τα πρόσωπα εκείνα που ψήφισαν τον Νικηφόρο Παπανικόλα καθώς και τα πρόσωπα εκείνα που ψήφισαν τον Νίκο Μουτσάκη.

Αποτελεί καθαρά δικαιολογία το ότι είμαι δημοσιογράφος κάνω δημοσιογραφία και έμαθα το αποτέλεσμα μια μυστικής ψηφοφορίας. Αυτά δεν γίνονται, εκτός και αν είναι διορατικός ο κύριος Μαρτίνης και έχει ακτίνες Χ για να βλέπει το όνομα μέσα από τον σφραγισμένο φάκελο.

Σήμερα το πρωί και στον RealVoice αλλά και στον skyrodos ο κ. Παππουράς ανέφερε ότι και ο ένας υποψήφιος αλλά και ο άλλος έχουνε ένα κοινό.

Κάποιον μέσα από την νομαρχιακή επιτροπή που είναι κουμπάρος τους.

Η Πρώτη Έκδοση έμαθε ότι ο Κουμπάρος του κ. Παπανικόλα αλλά και του κ. Μουτσακη δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Ζαννετούλη.

Ο Δημήτρης Ζαννετούλης διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον skyrodos.gr και με τον ίδιο τον Αντώνη Μαρτίνη.

Μάλιστα μα εξυμνούσε τον κ. Παπανικόλα λέγοντας μας δακρύβρεχτα ότι είχε πολύ όρεξη να δουλέψει και να κάνει πράγματα. Ενώ ο κ. Μουτσάκης Αντώνη δεν είχε;

Και κάτι ακόμα,

Στην τηλεφωνική γραμμή και στον ραδιοφωνικό αέρα και ο κ. Δημήτρης Ζαννετούλης αλλά και ο κ. Αλέξανδρος Παππουράς ήταν ταυτόχρονα μαζί.

Τρείς φορές ανέφερε ο κ. Παππουράς ότι Ανάμεσα στον Νικηφόρο Παπανικόλα και τον Νίκο Μουτσάκη υπάρχει μέλος της νομαρχιακής επιτροπής που είναι κουμπάρος τους.

Γιατί ο κ. Μαρτίνης δεν έδωσε σημασία στο γεγονός αυτό αφού είναι μεγάλη δημοσιογραφάρα και κάνει δημοσιογραφία και να ζητήσει να αποκαλυφθεί ο Κουμπαρος αλλά προσπαθούσε επίμονα να φωτογραφίσει την Πλατεία όπως έλεγε. Δηλαδή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο της Ρόδου.

Δεν ακούσαμε τον κ. Ζαννετούλη να λέει ναι εγώ είμαι το πρόσωπο αυτό. Αλλά μας είπε ότι εγώ δεν ήξερα ότι θα μιλούσαμε για τον γενικό Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ αλλά, για την ΔΕΥΑΡ τον Δήμο και την Περιφέρεια.

Πολλές συμπτώσεις στο ΠΑΣΟΚ κάνουν τον κουμπάρο Ζαννετούλη να δίνει τα αποτελέσματα;

Ερωτήματα θέτουμε.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news