Προφυλακιστέα κρίθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

by newsroom
0 comment

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε προφυλακιστέα για την υπόθεση δολοφονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας τον περασμένο Ιανουάριο καθώς δεν έπεισε με την απολογία της.

Επί 4 ώρες βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας η κατηγορουμένη, προσπαθώντας να αντικρούσει το βαρύτατο κατηγορητήριο για τη δολοφονία του 9χρονου παιδιού της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορουμένη δέχθηκε επίμονες ερωτήσεις από τη δικαστική λειτουργό για τη συμπεριφορά της, ιδιαίτερα μέσα στο νοσοκομείο, για τα όσα κατέθεσαν οι γιατροί ότι τους έλεγε, για την αντίδρασή της, όταν πέθανε η Τζωρτζίνα.

Σε ερώτηση της δικαστικής λειτουργού για ποιον λόγο είπε στους γιατρούς ότι έρχεται μεγάλο επεισόδιο, η 33χρονη φέρεται να απάντησε ότι: «ήταν ένα καμπανάκι προς στους γιατρούς να έχουν τεταμένη την προσοχή τους, γιατί είχε κάνει και άλλα επεισόδια με ταχυκαρδίες και μία βραδυκαρδία».

Ερωτηθείσα για τις κάμερες που φέρεται ότι την ενδιέφεραν, φέρεται να απάντησε ότι ρωτούσε επίμονα καθώς είχε σημειωθεί μια κλοπή και ανησυχούσε για τα πράγματά της.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας της, φέρεται να μίλησε για το γάμο της, τη σχέση με το Μάνο Δασκαλάκη από την αρχή μέχρι την ημέρα του θανάτου της κόρης τους, χωρίς όμως να αφήσει καμία αιχμή…

«Είμαι μητέρα που έχω χάσει τρία παιδιά και είμαι ένα βήμα πριν από τη φυλακή», φέρεται να είπε στην ανακρίτρια, ενώ σχετικά με την ψυχραιμία που επέδειξε και κατά τη διαχείριση του τελευταίου επεισοδίου αλλά και στον θάνατο της 9χρονης, είπε: «ήδη είχα χάσει δύο παιδιά…»

Σε ό,τι αφορά τον θάνατο της 3,5 ετών κόρης της Μαλένας τον Μάρτιο του 2019, η κατηγορουμένη φέρεται να είπε: «Είχαμε υποβάλει μήνυση. Εάν είχα εγώ εμπλοκή θα προσέφευγα στη δικαιοσύνη;»

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news