Πρόσεχε Μαργέλλο γιατί θα εκτεθείς, πάλι ρόμπα γίνεσαι

by newsroom
0 comment

Ο Σταμάτης Μαργέλλος φροντίζει πάνω στον πανικό του να κάνει σοβαρά λάθη.

Σας το έχω ξαναπεί αλλά δεν το πιστεύετε, τα καλύτερα θέματα τα δίνουν οι ίδιοι οι συνεργάτες σας. Ναι, αυτοί που είναι δίπλα σας, τηλεφωνούν και μας δίνουν τα καλύτερα αποκλειστικά.

Πανικοβλήθηκε ο Μαργέλλος και προσπάθησε να κάνει μία μπλόφα, αλλά δεν του βγήκε, διότι και πάλι συνεργάτες του τον έδωσαν στην ψύχρα.

Aκόμα και εκείνο το δείπνο μετά τις καταγγελίες Κολιάδη στο δημοτικό συμβούλιο. Το δεξί σου χέρι σε έδωσε.

Για κοίτα μου είπαν στο προφίλ της Παυλάκη τι γράφει;

Πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο Σταμάτης δημοσίευσε ένα κείμενο για τον Μπαράκα, τον Ρόγκα, τον Μαρτίνη, τον Κόκκινο.

Ποιός έδωσε το κείμενο στον Μαργέλλο; 

Ο ίδιος ο Μαργέλλος είπε σε φίλο του εκεί στα γήπεδα που πάει ότι το έδωσε η Άννα Σαρρή. Και την Σαρρή την ενημέρωσα ο ίδιος και σε πήρε τηλέφωνο.

Σε εμένα ο Μαργέλλος είπε ότι το έδωσε η Παυλάκη.

Έπέσες στην Γλύστρα και γλύστρισες.

Όταν μετά το τηλεφώνημα μου στην ίδια την Ρένα Παυλάκη, 5 λεπτά αργότερα με κάλεσες γιατί σε είχε πάρει η Παυλάκη ( γιατί τις είπα ποιός μου είπε για το κείμενο )και μου είπες τι κάνεις γιατί λές ότι σου είπα; Και μετά τα αναίρεσες και τα πήρες πίσω.

Πρόσεχε γιατί σε έχουν ηχογραφημένο εκεί στα γήπεδα που πάς να αναφέρεις το όνομα της Σαρρή και να την ονομάζεις συντάκτρια.

Κανείς δεν σε πιστεύει Μαργέλλο. Μαζέψου γιατί ο ίδιος έγινες ρόμπά μόνος σου. Όπως όταν βγήκες στον Μαρτίνη και πάνω στα νεύρα σου του είπες αμα τα έπαιρνες και εσύ απο τον Χατζημάρκο δεν θα είχες προβλήματα τώρα. Και αυτά να ξέρεις δεν μπορείς να τα αναιρέσεις υπάρχουν ηχητικά.

Δεν έπιασε η παγίδα, ρόμπά και πάλι.

 

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news