ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: Μήνυση και αγωγή στον Γιάννη Κουμέντο από την εφημερίδα

by newsroom
0 comment

Ανακοίνωση

Η εφημερίδα Πρώτη Έκδοση είναι στην δυσσάρεστη πλεόν θέση να καταθέσει αγωγή και μήνυση εναντίον του δημοσιογράφου και ραδιοφωνικού παραγωγού κ. Γιάννη Κουμέντου.

Σας είχαμε γράψει ότι η πληροφορία από τις μεγάλες Ροδίτικες ομάδες ενημέρωσης στα social media είχε φτάσει στην Rodos Media Group.

Γνωρίζαμε πώς κάποιος επικοινωνούσε με τους διαχειριστές των ομάδων και ζητούσε επίμονα την διαγραφή της Πρώτης Έκδοσης από κάθε Ροδίτική ομάδα.

Πρίν λίγα λεπτά η ιδιοκτήσια της εφημερίδας κατέθεσε σε δικηγόρο των Αθηνών τις συνομιλίες αυτές που ήρθαν στα χέρια της.

Σε αυτές ο κ. Γιάννης Κουμέντος ξεκάθαρά, μεσω της εφαρμογής messenger, ζητούσε από τους διαχειριστές των ομάδων αυτών την διαγραφή του μέσου Πρώτη Έκδοση με την αιτιολογιά ότι, η Πρώτη Έκδοση έκανε αναφορές στις ομάδες δημιουργώντας προβλήματα και έβαζε σε κίδυνο την βιωσιμότητα τους. Βασικός σκοπός του Κουμέντου ήταν καμία Ροδίτική ομάδα να μην φιλοξενεί άρθρα της Πρώτης Έκδοσης.

Η Πρώτη Έκδοση τότε είχε βγάλει ανακοίνωση και είχε τονίσει ότι δεν έχει απολύτος καμία σχέση.

Ο κ. Γιάννης Κουμέντος όμως συνέχισε να πράτει την διαγραφή του μέσου Πρώτη Έκδοση από όποια ομάδα είχε ο ίδιος πρόσβαση.

Και αυτά τα αποδεικτικά κατατέθηκαν σε δικηγόρο των Αθηνών.

Η ιδιοκτήσια της εφημερίδας Πρώτη Έκδοση έκανε την παράκάτω Ανακοίνωση.

Η εμμονή του Γιάννη Κουμέντου με την Πρώτη Έκδοση είναι γνωστή χρόνια. Το μίσος που ο ίδιος τρέφει για τον εκδότη του μέσου είναι και αυτό γνωστό. Άλλωστε μην ξεχνάμε, ότι ο ίδιος ο Γιάννης Κουμέντος στο πρόσφατο παρελθόν δημόσια σε καφέ του νησιού προσπαθούσε να στήσει την παραίτηση προέδρου φιλανθρωπικού συλλόγου και να φορτώσει την παραίτηση αυτή στον εκδότη της Πρώτης Έκδοσης. Θα πρέπει να καταλάβει ο κάθε Κουμέντος ότι η εφημερίδα Πρώτη Έκδοση είναι μέλος μια εταιρείας , έχει εμπορικό σήμα που δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να το προσβάλει.

Σαν εταιρεία ανεχτήκαμε τον κ. Κουμέντο να βγαίνει στην ραδιοφωνική συχνότητα που μεχρι προσφάτως εργαζόταν και να βρίζει το μέσο και τον εκδότη του από μικροφώνου.

Το ίδιο έχει πράξει και για άλλον εκδότη μέσου, πρόεδρο ΠΑΕ, και ραδιοφωνικό παραγωγό.

Ανεχτήκαμε τον κ. Κουμέντο να μας βρίζει από τα προφίλ του και να γράφει ότι θέλουμε ψυχιάτρο.

Ανεχτήκαμε πολλά από τον Γιάννη Κουμέντο αλλά φτάνει, μέχρι εδώ.

Ο Κουμέντος όλα αυτά δεν τα έκανε μόνος του. Σε λίγο καιρό θα καλεστεί και ο κ. Δέμελος να αποδείξει τα όσα έγραφε στα social media.

Καμία ανοχή και κανένα συγχωροχάρτι σε κανέναν τους.

 

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news