Πρώτη Έκδοση: Το να απαντάς στον Χατζημάρκο είναι χάσιμο χρόνου

by newsroom
0 comment

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε τις προηγούμενες ημέρες ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος. Φρόντισε και αυτή την φορά να μην υπάρχει εκπρόσωπος μας εκεί. Φρόντισε για ακόμα μία φορά να έχει μόνο τους δικούς του εκεί. Δεν υπήρχε κάποιος να εκπροσωπήσει το μέσο γιατί ο ίδιος δεν θα μπορούσε να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Εμείς δεν λάβαμε ποτέ πρόσκληση για την συνέντευξη τύπου του. Έτσι αντιλαμβάνεται την Δημοκρατία. Τοποθετώντας στο περιθώριο όποιον έχει απέναντι.

Κάπου ανάμεσα σε όλα όσα είπε μίλησε για «λαθρεπιβάτες της δημοσιογραφίας που προσπαθούν απεγνωσμένα να συνδέσουν με κάποιο τρόπο, να βάλουν στο κάδρο της συζήτησης την Περιφέρεια» και μίλησε για μία απέλπιδα προσπάθεια να τον συνδέσουμε με τα αυθαίρετα της Γλύστρας.

Το να ζητάς να πάρει θέση ο πρώτος πολίτης του νησιού για γεγονότα που συμβαίνουν στο νησί και να εισπράττεις ένα υβριστικό, κατάπτυστο κείμενο του γραφείου ρύπου του με προσπάθεια να μετατρέπει τον θύτη σε θύμα. Να δείξει στην κοινωνία ότι ένα μέσο μαζικής ενημέρωσης σπιλώνει το έργο ενός Περιφερειάρχη πάει πολύ.

Εμείς αγαπητέ κ. Χατζημάρκο δεν σας συνδέσαμε με καμία Γλύστρα.

Εμείς σας ζητήσαμε να πάρετε επίσημα θέση για όσα συμβαίνουν στο νησί.

Είναι πραγματικά άξιο απορίας πώς, ο πρώτος πολίτης του νησιού δεν παίρνει δημόσια θέση. Ειδικά όταν οι πολίτες, δημόσια και επώνυμα στο διαδίκτυο σας τοποθετούν σε κατάστημα της περιοχής όπου, ο ιδιοκτήτης της φέρεται να έχει το τεράστιο αυθαίρετο. Εσείς να κάνετε την γιορτή σας και να ανεβάζεται στις σελίδες που διαχειρίζεστε φωτογραφικό υλικό.

Είναι άξιο απορίας πώς η δημοσιογράφος που το μέσο της εμφανίζει μόνο ειδήσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου μέχρι και σήμερα έχει εισπράξει τουλάχιστον 40.000 ευρώ.40.000 ευρώ για να φτιάχνει σκιτσάκια και να μεταφέρει τα κατάπτυστα δελτία ρύπου σας στο site της.

Απαντήσεις να μην παίρνουμε γιατί κανείς από τους επικεφαλής συνδυασμών δεν τολμάει να σας θέσει το ερώτημα. Σας φοβούνται, γιατί είστε ο φόβος και ο τρόμος.Δεν ασχολούνται γιατί φοβούνται τα κατάπτυστα κείμενα του γραφείου ρύπου σας.

Παντοδύναμος πολιτικά και αυτό σας το αναγνωρίζουμε.

Προφανώς κύριε Χατζημάρκο για εσάς δημοσιογραφία είναι οι δημοσιογράφοι που σας λένε πόσο καλά τα κάνετε όλα.Πόσο δυνατός και πόσο θεός είστε. Ευτυχώς δεν είμαστε τέτοιο μέσο.Είναι πολύ δύσκολο να σας χαϊδέψουμε τα αυτιά. Ο ρόλος μας είναι να τα τραβάμε.

Η ανικανότητα κάποιων πολιτικών να σας κάνουν αντιπολίτευση επειδή σας φοβούνται οδηγεί τους δημοσιογράφους στους δικούς τους ρόλους.Δεν φοβόμαστε τα επικριτικά σας λόγια ή αν θα μας οδηγήσετε στην εισαγγελία για να φιμωθούμε.

Το ζήτημα δεν είναι αν σαν μέσο σας αμφισβητούμε, Μια χαρά προχωρούν τα έργα, το ζήτημα είναι ότι ποτέ δεν απαντάτε επί της ουσίας σε ζητήματα που σε καθημερινή βάση βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Δεν σας συμφέρει; δεν σας αρέσει; Τους καλύπτετε;

Σας αρέσει να βλέπετε πολίτες του νησιού στην γκιλοτίνα και στις κρεμάλες με φόντο το δημαρχείο; Σας αρέσει να ξεφυτρώνουν αυθαίρετα και αν κάποιος σας ρωτήσει για αυτά βάζετε το γραφείο ρύπου σας να απαντάει με υβριστικά κατάπτυστα ειρωνικά κείμενα;

Φαντάζομαι ότι αν αύριο βγάζαμε και εμείς μια φωτογραφία, με εσάς και άλλους πέντε στην γκιλοτίνα και στην κρεμάλα δεν θα το κάνατε θέμα. Γιατί δεν είναι δυνατόν, να σχολιάζατε αν το κεφάλι σας και άλλων 4 συνεργατών σας ήταν στην κρεμάλα και στην Γκιλοτίνα. Υπάρχει σιωπή όμως για το κεφάλι του αστυνομικού διευθυντή και άλλων προσώπων του νησιού.

Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν κρίνουμε τα έργα που διαχειρίζεστε και διαφημίζετε. Εμείς σας καλούμε να απαντήσετε σε καθημερινά ζητήματα που συμβαίνουν και απασχολούν το νησί.

Και επειδή απαντήσεις δεν πρόκειται ποτέ να πάρουμε είναι χάσιμο χρόνου να ασχοληθεί κανείς με τον Χατζημάρκο και το γραφείο ρύπου του.

Ζούμε σε μια κοινωνία που οι πολίτες είναι σε κρεμάλες και γκιλοτίνες. Αυθαίρετα ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. Το σύνολο των αντιπάλων σας είναι απολογούμενο στην δικαιοσύνη από εσάς τον ίδιο.Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης οδηγούνται και αυτά στην δικαιοσύνη γιατί σας ασκούν κριτική.Οι πάντες στα μανταλάκια του γραφείου ρύπου σας.

Σιωπή και φίμωση. Φίμωση και φόβος.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news