Πρωτόγνωρη φίμωση του τύπου από την επιτροπή του Πασόκ. Στον Σφακιανάκη η Πρώτη Έκδοση

by newsroom
0 comment

Τα παιχνίδια του Καρνάβα και του Ζαννετούλη δεν θα επιτρέψω να συνεχιστούν άλλο. Οι προσωπικές τους φιλοδοξίες αλλά πολύ περισσότερο οι κόντρες τους είναι αυτές που πλέον έχουν αρχίσει να δημιουργούν προβλήματα στο μέσο.

Είναι πρωτόγνωρη η φίμωση του τύπου από μία ομάδα παλιάτσων που έχουν βάλει στόχο να μην υπάρχει τίποτα για το πασόκ στο μέσο. Ανέχτηκα σαν εκδότης την απαράδεκτη συμπεριφορά τους. Προσπάθησαν να κάνουν επίδειξη ισχύος αλλά δεν τους βγήκε. Απέδειξα ότι είμαι πολύ ποιο δυνατός από τα δύο αυτά ανθρωπάκια.

Είναι απαράδεκτο να ζητάς δηλώσεις από στελέχη και να σου λένε κατάμουτρα πως ο Ζαννετούλης έδωσε εντολή να μην μιλάει κανένας στο μέσο.

Ο Ζαννετούλης τι ακριβώς είναι στο Πασόκ; Πρόεδρος; ο αυριανός ηγέτης; Τίποτα δεν είναι. Κακομαθημένο παιδάκι που πρέπει να περάσει το δικό του.

Ο Καρνάβας πουλάει και αγοράζει τα μέσα σύμφωνα πάντα με το συμφέρον του. Αφού μας έπαιζε τον φίλο μετά δεχόταν να μας υβρίζει ο Ζαννετούλης.

Στα γεγονότα

Δημοσιεύσαμε πολύ περιληπτικά τι ακριβώς συνέβη στην επιτροπή του Πασόκ στην τελευταία τους συνεδρίαση. Την επόμενη ημέρα δήλωσαν στα social media spam το άρθρο για να το εξαφανίσουν.

Δεν είναι η Πρώτη φορά που αυτό συμβαίνει. Είναι θρασύδειλοι, για αυτό αποφάσισα να κινηθώ νομικά εναντίον τους και να δώσω στο Μανώλη Σφακιανάκη να βρει αν τις αναφορές στα social media τις κάνει η επιτροπή αυτή. Αύριο το πρωί θα ενημερωθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Εκδότης της Πρώτης Έκδοσης

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news