Ψάχνω “λαμόγιο γιατρό” να μου δώσει πλαστό πιστοποιητικό – Τους πληρώνω όσο όσο

by newsroom
0 comment

Σε χθεσινές της δηλώσεις αποκλειστικά στον ΣΚΑΪ η κ. Κατερίνα είπε χαρακτηριστικά: “Δεν πρόκειται να εμβολιαστώ με την καμία και θα ψάχνω να βρω λαμόγια γιατρούς για να μου δώσουν πλαστά πιστοποιητικά“.

Στη συνέχεια είπε μάλιστα: “Έχω σκεφτεί να πάρω ένα θετικό τεστ για να μην εμβολιαστώ, αλλά ο γιατρός δεν το δέχτηκε. Έχω σκεφτεί να κάνω και ψεύτικο πιστοποιητικό. Έχω σκεφτεί να πω στον γιατρό να μην μου βάλει τη βελόνα και να πετάξει έξω το υγρό. Τους έχω προτείνει να τους πληρώσω τόσο, όσο μπορώ. Τους παίρνω τηλέφωνο και τους λέω πόσα θέλεις, αλλά φοβούνται και δεν το κάνουν“.

Η ίδια ισχυρίζεται πως οι εμβολιασμένοι είναι πιο επικίνδυνοι γιατί μπορούν να κολλήσουν τους ανεμβολίαστους. Στην παρατήρηση της ρεπόρτερ περί παρανομίας απάντησε: “Δεν πειράζει. Στην π*** απαντάς με π***”.

Όπως ανέφερε, “δεν μπορεί κανένας, από τη στιγμή που θεωρούμαστε ελεύθερη χώρα και πολίτες που ψηφίζουμε, να κάνει υποχρεωτικό το εμβόλιο”.

“Παράνομο για μένα είναι να στερείς την ελευθερία του ανθρώπου”, τόνισε και συμπλήρωσε πως “αφού υπάρχει πανδημία γιατί να μην κλειστούν και οι άλλοι μέσα;“.

Κλείνοντας είπε κατηγορηματικά: “Θα συνεχίσω να είμαι αναγκαστική αρνήτρια του εμβολίου, γιατί δεν είπα ότι δεν θέλω να το κάνω, δεν είμαι όμως έτοιμη να το κάνω”

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news