Ραδιοφωνική αγυρτεία με κοινωνό το ΠΑΣΟΚ από τον Μαρτίνη

by newsroom
0 comment

Αυτά που έχουμε κατά καιρούς γράψει για την νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ αρχίζουν σιγά σιγά και επαληθεύονται. Είναι τέτοια η αγωνία του Αντώνη Μαρτίνη να εκλεγεί γενικός γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ο Νικηφόρος Παπανικόλας που εντελώς απροκάλυπτα τον εκθέτει στον ραδιοφωνικό αέρα.

Πραγματικά είναι άξιο έρευνας, να μάθουμε αν του έχει τάξει κάτι ο κ. Παπανικόλας ή ο Μαρτίνης προσδοκά κάτι από την εκλογή του σαν γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.

Αληθεύει κύριε Μαρτίνη ότι προσδοκάτε οικονομικά πριμ για την ραδιοφωνική αγυρτεία σας την στοχοποίηση  και τον διασυρμό που κάνατε στους υπόλοιπους υποψηφίους που είχατε καλεσμένους;

Ποιος θα σας τα δώσει αυτά τα πριμ μέσα από τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ ο Νικηφορός Παπανικόλας; Και με ποιον τρόπο.

Αυτά που γίνανε σήμερα στον ραδιοφωνικό αέρα όντως προσβάλλουν την ηθική και την αξία του ραδιοφώνου και βάζουν τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ να σκέφτεται τι ρόλο παίζουν Μαρτίνης και Παπανικόλας.

Πως ο ένας αντιμετωπίζεται σαν νικητής πριν καν ακόμα εκλεγεί και πώς οι υπόλοιποι δέχονται την χλεύη και την ειρωνεία σου Αντώνη Μαρτίνη.

Αυτό ακριβώς έκανες Μαρτίνη με τον Παππουρά στην πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη τον αντιμετώπισες σαν να έχει ήδη χάσει, του έλεγες τι δουλειά έχεις εσύ και κατεβαίνεις άσε τον Παπανικόλα να κερδίσει.Ταυτόχρονα έβγαζε τον Παπανικόλα και τον αντιμετώπιζε σαν τον μεγάλο ηγέτη. Μιλάμε για τέτοια ηθική αγυρτεία.

Αυτό προσπάθησε να κάνει στήνοντας συνέντευξη με τον Νίκο Μουτσάκη,ο Αντώνης Μαρτίνης να τον ξεπαστρέψει αλλά δεν τον αφήσανε κάποιοι που ξέρανε να βγει στο ραδιόφωνο του. Σχέδιο οργανωμένο καλά από τον Δημήτρη Ζανετούλη.

Τώρα να σταματήσει την πολιτική κλάψα ο Αλέξανδρος Παππουράς, διότι δεν τον αδίκησε ο Μαργέλος αλλά ο αγαπημένος του Αντώνης Μαρτίνης που τον εξευτέλισε στην πρώτη ραδιοφωνική συνέντευξη πριν τις εκλογές της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ.

Και βγήκε πάλι σήμερα να τον αποτελειώσει. Καλά να πάθεις κ. Παππουρά αφού δεν προσέχεις που βγαίνεις και μιλάς.

Σήμερα όμως δεν είχε πολύ όρεξη ο Παππουράς και δεν του έβγαιναν αυτά που ήθελε του Μαρτίνη και άρχισε το χορό του βρυκόλακα. Στοχοποίησε τον Μαργέλο ότι πούλησε τον Παππουρά και του έβαζε τραγουδάκια προδοσίας ανάμεσα σε δύο φίλους. Από μέσα προσπαθούσε να πείσει τον Παππουρά να του δώσει ειδήσεις και τον αποχαιρέτησε με το ο αετός πεθαίνει στον αέρα. Το ΕΣΡ κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

Του Μαρτίνη του είπανε προφανώς ότι επειδή ο Παπανικόλας βγήκε πρώτος σε ψήφους πρέπει και να βγει και γραμματέας.

Άρα ρε σύ Αντώνη μήπως να πούμε σε εκείνους που θα κάτσουν κάτω να αποφασίσουν αν θέλουν τον Παπανικόλα ή κάποιον άλλο για γενικό γραμματέα να μην μπούνε καν στο κόπο και να πάνε στην θάλασσα να πιούνε καφέ; Έχεις αποφασίσει εσύ, Παπανικόλας και ξερό ψωμί.

Και ακούσαμε και ετούτο στον ραδιοφωνικό αέρα.

Το ακούσατε κύριε Παπανικόλα, μείον ένας για το αξίωμα του γενικού γραμματέα. Έχουν βάλει στόχο λοιπόν να κάνουν τον Παπανικόλα γραμματέα με τρόπους όχι φυσικά ορθόδοξους. Τους βγάζουν στον ανορθόδοξο Μαρτίνη για να τους ξεπαστρεύει έναν έναν.

Τόσο δημοκρατικό το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη που όχι ο ήλιος δεν ανατέλλει αλλά κοιμάται όρθιος.

 

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news