Ρένα Παυλάκη: Αυτοί που φωνάζουν για τα αυθαίρετα είναι παράνομοι πρώτα οι ίδιοι

by newsroom
0 comment

Για τις κραυγές και τις φωνές που κάθε μέρα ακούγονται στο νησί της Ρόδου μίλησε εχθές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ραδιοφωνικού σταθμού RealVoice 99,5.  Η Ρένα Παυλάκη τόνισε ότι όλοι ζούμε στην ίδια κοινωνία ακούμε και βλέπουμε.

Η κ. Παυλάκη αναφέρθηκε στην νέα παράταση που έδωσε η κυβέρνηση για τις αυθαίρετες κατασκεύες. Η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η επίλυση του θέματος των αυθαιρέτων αλλά το φέρνει με πρωτοβουλία της η Περιφερειακή αρχή στο Περιφερειακό Συμβούλιο προκειμένου να συζητηθεί.

Αναφέρθηκε σε πολιτική σκοπιμότητα στην συζήτηση της με τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Φιλήμονα Ζαννετίδη. Η οποία αναπτύσσετε σε τοπικό επίπεδό με τον κ. Φιλήμονα Ζαννετίδη να ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι σε καμία περίπτωση αρμοδιότητα της Περιφερειακής Αρχής η επίλυση του.

Όμως διαπιστώνουμε συνέχισε ότι πολύ συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπά να βγάζουν ανακοινώσεις και να φωτογραφίζουν προστασία κάποιων προς κάποιους άλλους.

Ο κ.Φιλήμονας Ζαννετίδης τόνισε ότι η Περιφερειακή αρχή δεν είναι καφενείο, τις συζητήσεις τις κάνει εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου μπαίνει το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Υποκριτική χαρακτήρισε ο κ. Ζαννετίδης την στάση εκείνων που προσπαθούν να βάλουν στο κάδρο πολιτικά πρόσωπα. Κωφεύουν και εθελοτυφλούν σε φαινόμενα που έρχονται από το παρελθόν.

Καταλήγοντας η κ. Παυλάκη προκειμένου τα πράγματα όπως ανέφερε να μπαίνουν στην θέση τους και προκειμένου να μην υπάρχει αυτή η ανθρωποφαγία η οποία υπάρχει και διαπιστώνεται ότι αυτοί οι οποίοι φωνάζουνε σήμερα είναι και οι ίδιοι αυθαιρετούντες. Στην ίδια κοινωνία ζούμε και γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news