Σοκ στην Ρόδο – Δήλωσαν «νεκρή» μια 9χρονη που ζούσε σε Ορφανοτροφείο της Ρόδου

by newsroom
0 comment

Πρόκειται για την Μαρία Καλαφάτη, τα ίχνη της οποίας αναζητούνται σήμερα από τους συγγενείς της. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της Αγγελικής Μπάμπαλη, συζύγου του ενός από τα αδέλφια της, υπάρχουν υποψίες ότι η 9χρονη υιοθετήθηκε εν αγνοία της οικογένειάς της.

 

  • Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανάρτηση της κ. Αγγελικής Μπάμπαλη στην ομάδα «Hellenic Genealogy Geek» η οποία αναπαρήχθη από δεκάδες χρήστες και σε πολλές ομάδες που έχουν σχέση με τη δωδεκανησιακή ομογένεια υπάρχουν έγγραφα που ισχυροποιούν το ενδεχόμενο η 9χρονη τότε Μαρία Καλαφάτη να υιοθετήθηκε και όχι να απεβίωσε, όπως ενημερώθηκε η οικογένειά της.
  • Ειδικότερα, στην ανάρτηση αναφέρονται τα εξής: «Αναζητώ την Μαρία Καλαφάτη, η οποία υιοθετήθηκε παράνομα από το ορφανοτροφείο της Ρόδου όπου βρίσκονταν μαζί με τα αδέλφια της το 1973, ήταν 9 χρονών και δώσανε χαρτί ότι πέθανε στο νοσοκομείο της Ρόδου βρήκα το 2005 χαρτιά από το νοσοκομείο ότι είναι ζωντανή και ότι δόθηκε για υιοθεσία πιθανό στην Αμερική. Είναι γεννημένη στον Πειραιά στις 8/3/1964 και κατοικούσε στον Πειραιά πριν πάει στο ορφανοτροφείο της Ρόδου. Είμαι η σύζυγος του Γεωργίου Καλαφάτη του ενός από τα αδέλφια της και την ψάχνουμε. Είναι πολύτιμη η βοήθεια σας, σας ευχαριστώ όλους», αναφέρει η κ. Μπάμπαλη.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news