Σωτήρης Δρακιού: Έντονή δυσαρέσκεια από την αντιμετώπιση του Περιφερειάρχη

by newsroom
0 comment

Τη δυσαρέσκειά τους από την υποδοχή που επεφύλαξε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, στους ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων, εξέφρασε χθες -μιλώντας στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου- ο πρόεδρος του κλάδου, Σωτήρης Δρακιού.

«Δεχθήκαμε μία ακατανόητη επίθεση από τον περιφερειάρχη» δήλωσε ο ίδιος, τονίζοντας ότι  ο περιφερειάρχης τους προέτρεψε σε έντονο ύφος τα ψηφίσματά τους να τα παραδίδουν στους βουλευτές που εκπροσωπούν την κυβέρνηση και όχι στον ίδιο.

Οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων, στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης του κλάδου τους, απέκλεισαν χθες το κέντρο της πόλεως Ρόδου παραδίδοντας, ως είθισται, ψηφίσματα διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια και στον Δήμο. Σημειώνεται πάντως, ότι η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εξέδωσε χθες ανακοίνωση, τασσόμενη στο πλευρό των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων.

«Η στήριξη της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και η προσήλωσή της στην τουριστική οικονομία, στον κόσμο της και σε όλους τους κλάδους της, είναι, πέρα από δεδομένη, έμπρακτη και αναμφισβήτητη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news