Σοβαρές καταγγελίες για μεθοδεύσεις πολιτικών στην Ρόδο.

by newsroom
0 comment

Αποφασισμένοι να τελειώσουν με το παλιό και τις υπόγειες μεθοδεύσεις τους είναι οι εκείνοι που στηρίζουν τον πρώην πρόεδρο του Πασόκ και πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και επίσημες καταγγελίες, έχει παρθεί η απόφαση να ”πατήσουν” κάτω όσους μεθοδεύουν την εκλογική εκστρατεία του Γιώργου Παπανδρέου. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου πριν λίγες ημέρες μίλησε για μαγειρέματα κάτω από το τραπέζι.

Στην συνάντηση της επιτροπής καθώς και των υποστηρικτών του Γιώργου Παπανδρέου η οποία και έγινε στο Cavaliere παρουσία τριών πρώην αντιδημάρχων της Ρόδου  αλλά και ενός πρώην υπουργού, έγινε σαφές ότι τα παιχνίδια τελειώνουν εδώ. Μεθοδεύσεις, παρεμβάσεις, όποιου τύπου θα καταδικαστούν και δεν θα γίνουν ανεκτές.

Είτε θα τελειώσει όπως πρέπει η εκλογική διαδικασία είτε θα τιναχτούν τα πάντα στον αέρα.

Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης κάνανε την εμφάνιση τους άνθρωποι που προσπαθούσαν να συγκεντρώσουν υλικό και να αφουγκραστούν τον παλμό. Οι παρόντες τους αντελήφθησαν και τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με καταγγελίες και όσα ειπώθηκαν σε αυτή, τα παιχνίδια πολιτικών του νησιού της Ρόδου δεν θα γίνουν ανεκτά. Δεν θα επιτρέψουν ξανθιές κυρίες στις κάλπες, που θα προσπαθήσουν, να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα. Θα τινάξουμε τις κάλπες στον αέρα από την πρώτη Κυριακή τόνισαν.

Γνωρίζουμε ανέφεραν, ότι πρώην υπουργοί έχουν ήδη τοποθετήσει τα παιδιά τους στο γραφείο του ενός από τους υποψήφιους προέδρους της εκλογικής διαδικασίας και εξυπηρετούν σκοπούς.Αυτούς τόνισαν θα τους αποκαλύψουμε με κάθε τρόπο.

Το κλίμα στην συνάντηση ήταν ιδιαίτερα θερμό και σε ένα πράγμα συμφώνησαν όλοι, θα πατήσουμε κάτω όποιον προσπαθήσει να μπει ή να βάλει εμπόδια.

Έχουν γνώση οι φύλακες και είναι έτοιμοι για όλα.Είμαστε αποφασισμένοι τόνισαν

Άλλη μία σοβαρή καταγγελία είναι ότι ανθρώπους στην ΔΕΥΑΡ τους βάζουν στις κάλπες για να έχουν την όποια πρόσβαση στο εκλογικό αποτέλεσμα. Ούτε αυτό θα γίνει ανεκτό τόνισαν.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news