Στα χέρια της Πρώτης έκδοσης το υλικό εκβίασης επιχειρηματία από τον δημοσιογράφο της ντροπής

by newsroom
0 comment

Στα χέρια της ηλεκτρονικής εφημερίδας Πρώτη Έκδοση της Ρόδου είναι εδώ και λίγη το υλικό εκβίασης επιχειρηματία από γνωστό δημοσιογράφο στο νησί της Ρόδου. Όπως έχουμε αποκαλύψει ο πολύ γνωστός δημοσιογράφος προκειμένου να πάρει διαφήμιση για το μέσο του όπως καταγγέλλει ο επιχειρηματίας ξεκίνησε να τον απειλεί και να τον εκβιάζει.

Τα όσα ακούγονται στο ηχητικό απόσπασμα ξεπερνούν κάθε προηγούμενο χάνεις πάσα ιδέα. Ακούγοντας το κανείς αναγνωρίζει σε πολύ έντονο βαθμό το όνομα του δημοσιογράφου ( πολύ γνωστός για τον βίο αλλά και την πολιτεία του) .

Το ηχητικό απόσπασμα θα βγει στον αέρα μόνο με την εντολή του επιχειρηματία που έχει γίνει αποδέκτης του συγκεκριμένου περιστατικού.

Αυτή την ώρα στα γραφεία της εταιρείας υπάρχει συνάντηση και αξιολογείται η επικοινωνία του γνωστού δημοσιογράφου, με πρόσωπο της εταιρείας, ο οποίος αφού είδε την δημοσιότητα που πήρε το θέμα, ζήτησε συγνώμη και προσπαθεί να βρει τον τρόπο να συμβιβάσει τα πράγματα.

Το θέμα αρχίζει να παίρνει τεράστια διάσταση στο νησί της Ρόδου διότι στην υπόθεση φαίνεται να εμπλέκεται πρόσωπο πολιτικού φορέα το οποίο ο δημοσιογράφος της ντροπής χρησιμοποιεί συχνά πυκνά.

Η απόφαση της εταιρείας έχει ήδη παρθεί και αν ο δημοσιογράφος προσπαθήσει να φωτογραφίσει την επιχείρηση όλο το υλικό εκβίασης που έχει συγκεντρωθεί θα δοθεί στην δημοσιότητα και στον εισαγγελέα.

Τι αναφέρει η επιχείρηση

Έπειτα την τεράστια δημοσιότητα που πήρε το συμβάν προσπάθειας εκβίασης της εταιρείας μας από πολύ γνωστό δημοσιογράφο ο δημοσιογράφος τηλεφώνησε ο ίδιος προσωπικά σε στέλεχος μας και ζήτησε να λήξει εδώ το θέμα δίνοντας μας τον λόγο του ότι δεν θα συνεχίσει την στοχοποιήση της εταιρείας και των καταστημάτων μας στο νησί της Ρόδου.

Σε διαφορετική περίπτωση θα δημοσιοποιήσουμε τους διαλόγους και όλο το υλικό θα δοθεί στον εισαγγελέα της Ρόδου.

Ευχαριστούμε την Πρώτη Έκδοση για το άψογο χειρισμό της υπόθεση μας.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news