Σταμάτη με βρίζεις γιατί ανέδειξα το θέμα της Γλύστρας;

by newsroom
0 comment

Ο Σταμάτης Μαργέλλος αποφάσισε να ανοίξει ακόμα μία φορά τα χαρτιά του και να ασκήσει επίθεση προσωπική σε εμένα αποκαλώντας με Σάπιο Φρούτο της δημοσιογραφίας. Πραγματικά αναρωτήθηκα τι μπορεί να έγραψα που τον ανάγκασε να μου επιτεθεί. Την απάντηση πήρα λίγο παρακάτω. Ο ίδιος ο Σταμάτης έγραψε:

ΥΓ: Παιδιά μην πηγαίνετε στα όμορφα και παράνομα… Να πηγαίνετε στα άσχημα και παράνομα. Αναφέρεται στην Γλύτσα και στα ρεπορτάζ που γράφει η εφημερίδα για το θέμα.

Δεν με διαβάζεις ρε σύ Σταμάτη όλα τα βγάζω και τα όμορφα και τα άσχημα… Παράνομα.

Βρε μπάς και είναι δικό του το αυθαίρετο στην Γλύτσα και τον έδωσα τον άνθρωπό; Σκέφτηκα….  Είναι δικό του και τον έκαψα τον φίλο μου τον Σταμάτη τον Μαργέλλο;

Άκου Σταμάτη,

αν μου συμβεί κάτι, ένα περίεργο ατύχημα,Ακόμα και μία γρατζουνιά, κάποιες απειλές που έχουν φτάσει στην εφημερίδα υλοποιηθούν σε καθιστώ αποκλειστικά υπεύθυνο.

Εσύ λοιπόν ο άνθρωπός της αυτοδιοίκησης γράφεις στο προφίλ σου

Αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση διότι δεν μου αρέσει να βλέπω τον τόπο μου να καταστρέφεται και να μένω αμέτοχος. Πιστεύω ότι πρέπει επιτέλους να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Να κάνουμε τη δική μας επανάσταση, ανατρέποντας το παλιό πολιτικό κατεστημένο της σαπίλας, της διαφθοράς και της ρεμούλας.

Και καταδικάζεις βρίζοντας εμένα γιατί ανέδειξα το αυθαίρετο στην Γλύστρα; Δεν μπορω να καταλάβω τι σημαίνει το όμορφό και το παράνομο. Αν εννοείς οτι το κτίσμα είναι όμορφό αλλά παράνομο καρφώνεσαι.

Σταμάτη

Το μόνο πουλί που τολμά να τσιμπήσει έναν αετό είναι το κοράκι. Κάθεται στην πλάτη του και δαγκώνει το λαιμό του. Ωστόσο, ο αετός δεν αποκρίνεται ούτε επιτίθεται στον κόρακα. Δεν χάνει χρόνο ή ενέργεια μαζί του. Απλά απλώνει τα φτερά του και αρχίζει να ανεβαίνει ψηλότερα στον ουρανό. Οσο πιο ψηλά πετάει, τόσο πιο δύσκολο είναι για το κοράκι να αναπνέει και έτσι πέφτει από την έλλειψη οξυγόνου.
Σταμάτα να χάνεις χρόνο με κοράκια !!
Πήγαινε στα ύψη σου και θα εξαφανιστούν….❤

 

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news