Στελακάτος: Η μαφία της Ρόδου είναι γνωστή και συνεργάζεται με δήμο, λιμενικό και αστυνομία.

by newsroom
0 comment

Η μαφία της Ρόδου είναι γνωστή και συνεργάζεται με δήμο, λιμενικό και αστυνομία. Ντροπή να φοβάστε γραφικούς μαφιόζους στον τόπο σας.

Καταγγελία Loukia Voui κάτοικος Ρόδου. Τα σέβη μου κυρία μου.

Πήγαμε κι εμείς οι ταπεινοί «ντοπιοι» να βουτήξουμε από το εικονιζόμενο σημείο στις Πηγές Καλλιθέας. Μας σταμάτησε ο υπεύθυνος για να μας υποδείξει ότι απαγορεύεται να περάσουμε αν δεν έχουμε εκεί κράτηση (40 ευρώ η αποκαλούμενη σουίτα). Αφού εξήγησα ευγενικά ότι προτίθεμαι να κάνω χρήση της προβλήτας, εκτός αν μου επιδείξουν εγγραφο από το οποίο να προκύπτει ότι αυτή αποτελεί αντικείμενο νόμιμης μίσθωσης με αποκλειστική χρήση υπερ της μισθώτριας επιχείρησης, ο υπεύθυνος υπάλληλος επεμεινε να φύγω και διόλου ευγενικά, μου ζήτησε να απευθυνθώ στο λογιστήριο για να πάρω έγγραφα (φυσικά καθόλου δεν υποχρεούμαι προς τούτο). Συνέχισε λέγοντας οτι θα πρέπει να ντρέπομαι, οτι δεν θελουμε η Ροδος να «πάει μπροστά» και να γίνει Μύκονος, οτι αν οι επιχειρηματίες ήταν Αθηναίοι, θα «συμμορφωνόμουν», ότι θα ενοχλησουμε αυτους στις ..σουιτες και αλλα τέτοια διαφορα, εντελώς άστοχα και πιθανότατα όχι νόμιμα.
Επειδή λοιπόν κανένα εγγραφο δεν έχω δει που να μας απαγορεύει να βουτάμε από το συγκεκριμένο σημείο, αν τυχόν υπάρχει, ας μας γνωστοποιηθεί ή επιδειχθεί την επόμενη φορά που θα ξανακάνουμε χρήση της προβλήτας. Γιατί τουλάχιστον εγώ δεν οραματίστηκα την Ρόδο με ταμπέλα Μυκόνου. Ούτε θεωρώ οτι πρέπει να υποχωρούμε σε υποδείξεις αυθαίρετες και τις πιο πολλες φορες παράνομες.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news