Στέργος Παρδαλός: Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.

by newsroom
0 comment

Το κλειστό γυμναστήριο Αρχαγγέλου !!!
Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.

Aβραάμ Λινκονκ.

Η κοινωνία έχει υποχρέωση να υπερασπίζεται διαρκώς τα δικαιώματά της.
Δικαίωμα στη ζωή, την εργασία, την υγεία, την παιδεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τη στέγαση ,τον τουρισμό κ.τ.λ.

Η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών που αποτελούν την κοινωνία, σε μια δημοκρατία γίνεται με τον λόγο τους, με την αντίδραση τους, με τη δικαιοσύνη και καθοριστικά με την ψήφ ο τους.

Η εξουσία είτε αναφερόμαστε στην κεντρική είτε στην τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν ιερή υποχρέωση να εξασφαλίζουν ζωή και ευημερία στους πολίτες χωρίς την ικανοποίηση της ματαιοδοξίας των πολιτικών που την ασκούν και των προσωπικών συμφερόντων τους.
Σε μια κοινωνία που δεν υπάρχει αγαστή συνύπαρξη εξουσίας και κοινωνίας, δεν είναι δυνατόν να υπάρξει πρόοδος και ευημερία. Ίσως η εξαπάτηση των πολιτών από τους πολιτικούς πρέπει κάποτε να γίνει ποινικό αδίκημα.

Το ναυάγιο της κατασκευής του κλειστού γηπέδου στον Αρχάγγελο αποτελεί μοναδικό παράδειγμα παραπλάνησης και εξαπάτησης μιας ολόκληρης κοινωνίας απο τους τοπικούς άρχοντες.

Για το θέμα αυτό παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες την αγωνιώδη και συνεχή προσπάθεια τους να δημιουργήσουν ένα κλίμα αισιοδοξίας και πατρότητας για την κατασκευή του κλειστού μέσα απο τα Σ.Δ.Ι.Τ(σύμπραξη δημοσίου ιδιωτικού τομέα) έργο που περιλαμβάνει εκτός του κλειστού γυμναστηρίου και την κατασκευή Γυμνασίου -Λυκείου στην περιοχή Λειβάδα και που πριν λίγο καιρό η ίδια η δημοτική αρχή λοιδορούσε.

Έργο που ηταν τεχνηέντως ξεχασμένο στο συρτάρι,το υιοθετεί αλλά με χρονοκαθυστέρηση σχεδόν τριών ετών.

Δεν φτάνει όμως αυτό, προσπαθεί να το καρπωθεί ως δικό της επίτευμα ,ένα έργο που ενέταξε στο προγράμμα η προηγούμενη δημοτική αρχή το 2018.

Όλο αυτό προκαλεί μία θλιβερή προσπάθεια αντιποίησης, παραπλάνησης και σφετερισμού.
Το έργο αυτό εντάχτηκε στα Σ.Δ.Ι.Τ. με απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής το 2018 (38/25.10.2018).

Σημειώνεται ακόμη ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών ήταν σύμφωνα με τη διακήρυξη η 31η Ιουλίου 2019 ενώ η ημερομηνία αποσφράγισής τους η 5η Αυγούστου 2019, διαδικασία η οποία έγινε με χρονοκαθυστέριση σχεδόν δύο ετών τον Σεπτέμβριο του 2021 απο την νύν δημοτική αρχή.(παραθέτω αποσπάσματα απο δημοσιεύσεις του τοπικού αλλά και Αθηναικού τύπου την περίοδο εκείνη 2018).

“Η παρέμβαση μου αυτή έχει ως σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας.Θεωρώ οτι η πατρότητα των έργων δεν ανήκει σε κανένα αιρετό(πολιτικό) αλλά μόνο στον Έλληνα πολίτη ο οποίος είναι και ο μοναδικός χρηματοδότης ως άγρια φορολογούμενος.”
Δήλωσε ο
Στέργος Παρδαλός

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news