Στημένες κριτικές για επιχειρηματία στην παλιά πόλη στο tripadvisor

by newsroom
0 comment

H πληροφορία έπεσε σαν κεραυνός στα γραφεία της Πρώτης Έκδοσης Δωδεκανήσου και μιλούσε για τον επιχειρηματία Παναγιώτη Τάραλη και το κατάστημα Πανόραμα μέσα στην παλιά πόλη. Η επιχείρηση είναι γεμάτη με κριτικές στην πλατφόρμα tripadvisor οι οποίες είναι όλες αρνητικές.

Θεωρήσαμε ότι δεν είναι τόσο εύκολο να κάνεις μία αρνητική κριτική στην πλατφόρμα tripadvisor χωρίς η ίδια η tripadvisor να εξετάσει την επαλήθευση της. Δηλαδή αν είναι κακόβουλη κριτική που σκοπό έχει να κάνει κακό στην επιχείρηση αλλά και στον ίδιο τον ιδιοκτήτη.

Στην ουσία αν εγώ δεν συμπαθώ τον Παναγιώτη Τάραλη μπάινω στην συγκεκριμένη πλατφόρμα του κάνω μια αρνητική κριτική η οποία ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει άν η κριτική που εγώ έκανα είναι αληθινή. Φτάνει οι τουρίστες να την δούν για να γίνει η ζημιά.

Και όμως

Δημιουργήσαμε ένα λογαριασμό και αφήσαμε κριτική για το Πανόραμα και τον επιχειρηματία Παναγιώτη Τάραλη.

Συγκλονιστικό και όμως αληθινό.

Η πλατφόρμα tripadvisor δέχτηκε την κριτική μας χωρίς καμία επιβεβαίωση στοιχείων ότι όντως είμαστε στο κατάστημα και είμαστε σε θέση να κάνουμε κριτική για όσα συναντήσαμε στην επιχείρηση.

Την κριτική την κάναμε το 2022 με ημερομηνία επισκέψεως στο Πανόραμα το 2021. Στην ουσία δεν πήγαμε ποτέ στην επιχείρηση και δεν μας εξυπηρέτησε ποτέ.

Εδώ φαίνεται να υπάρχει σοβαρό θέμα με τις κριτικές που ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Ο τουρίστας βλέποντας τις κριτικές αυτές είναι σίγουρο ότι θα αποφύγει την επιχείρηση αυτή. Διότι, δεν μπορεί να γνωρίζει αυτό που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε και εμείς, ότι οι κριτικές γίνονται στην πλατφόρμα tripadvisor χωρίς καμία απολύτως διασταύρωση.

Ο Επιχειρηματίας θα προσφύγει στα δικαστήρια αλλά και εναντίον όσων γράψανε τις κριτικές αυτές.

Πιστέψτε με έχει πολύ ζουμί η ιστορία.

 

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news