Στην δικαιοσύνη οδηγεί την Θεμελίνα Φαγά ο δημοσιογράφος Πέτρος Καπερναράκος

by newsroom
0 comment

Στην δικαιοσύνη οδηγεί ο δημοσιογράφος Πέτρος Καπερναράκος την Θεμελίνα Φαγά.

Η αποκάλυψη της δράσης της Θεμελίνα Φαγά από τον δημοσιογράφο Πέτρο Καπερναράκο και τους συνεργάτες του στο www.vachosradio.gr άνοιξε νέο κεφάλαιο έρευνας στο χώρο της φιλανθρωπίας, καθώς πληροφορίες αναφέρουν για ύπαρξη παρα-φιλανθρωπικού κυκλώματος που λυμαίνεται το νησί της Ρόδου με διάφορους τρόπους!Ο κ. Καπερναράκος οποίος έδωσε πριν λίγες ημέρες συμπληρωματική κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Αρεόπολης έπειτα από εντολή της εισαγγελέως της Ρόδου.

Με την ιδιότητά μου ως δημοσιογράφος, διεξήγαγα έρευνα κατά την οποία διαπίστωσα ότι η κα Θεμελίνα Φαγά, χρησιμοποιεί το μέσο κοινωνικής δικτύωσης “Facebook” ως εργαλείο συγκέντρωσης χρημάτων εξαπατώντας εκατοντάδες συμπολίτες μας. Ποιο συγκεκριμένα, διατείνεται ότι δεν έχει σπίτι, ρούχα, φαγητό και χρησιμοποιεί τα ανήλικα τέκνα της προκειμένου να ευαισθητοποιήσει ανυποψίαστους χρήστες του εν λόγω διαδικτυακού χώρου. Ακόμα δηλώνει καρκινοπαθής προκειμένου να συγκεντρώνει επί μεγάλο χρονικό διάστημα μεγάλα χρηματικά ποσά για ανύπαρκτες ανάγκες της.
Θύμα της υπήρξα και εγώ προσωπικά, δηλώνει ο δημοσιογράφος Πέτρος Καπερναράκος.

Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα, η δράση της αρχίζει από το 2017 και συνεχίζεται ακόμα και σήμερα με διάφορους τρόπους, ένας εκ των οποίων ίσως είναι και ποινικά επιλήψιμος αφού φαίνεται να υπάρχουν και συνεργάτες οι οποίοι παραπλανούν κόσμο με το δήθεν περιβόητο τροχόσπιτο που διαμένει η ίδια και τα παιδιά της, ενώ η ίδια δημοσιεύει στο προσωπικό της προφίλ στο facebook ότι έχει κατασκευάσει σπίτι

με τη βοήθεια του κόσμου, αυθαίρετο βεβαίως όπως γνωρίζει ο δημοσιογράφος, και σε ξένο μάλιστα οικόπεδο, αφού δεν υπάρχει συμβολαιογραφική πράξη στο όνομά της, όπως η ίδια είχε εκμυστηρευτεί στον ίδιο, και ότι το καταπάτησε γιατί ο ιδιοκτήτης είχε αυτοκτονήσει!

Απορίας άξιον είναι, συνεχίζει ο δημοσιογράφος κ. Καπερναράκος, η αδιαφορία των τοπικών αρχών για την περίπτωση της κ.Φαγά παρ’ όλα τα δημοσιεύματα και τις αναρτήσεις τοπικών αλλά και άλλων ιστοσελίδων για τα ‘’κατορθώματα της κ. Φαγά’’!

Πως γίνεται για τον γυναικολόγο να έχουν κατατεθεί δεκατρείς μηνύσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και ο εισαγγελέας Ρόδου να σταματήσει την δράση του, και για την κ. Φαγά να μην έχει ληφθεί κανένα μέτρο εναντίον της , ώστε να σταματήσει να εξαπατά ‘’ με τους συνεργάτες της;’’ κόσμο και να εισπράττει χρήματα!
Απορίας άξιον είναι, πως ενώ άνδρες του Αστυνομικού τμήματος της περιοχής έχουν προσέλθει στον χώρο του τροχόσπιτου και έχουν δει αυθαίρετες κατασκευές δεν τις έχουν καταγείλει!
Απορίας άξιον είναι πως οι τράπεζες στις οποίες διατηρεί λογαριασμούς η κ. Φαγά δεν έχουν ενημερώσει τον κ. Εισαγγελέα Ρόδου για την διερεύνηση του ‘’που τα βρήκες’’ ακόμα και μετά την δημοσιοποίηση της μηνυτήριας αναφοράς μου από τοπικές ιστοσελίδες!
Απορίας άξιον είναι ότι σε υπόθεση που αφορά τα δύο ανήλικα παιδιά της κ. Φαγά αλλά και την αντιπαράθεση των γονέων (κάτι που δεν μπορώ να το δημοσιοποιήσω λόγω προσωπικών δεδομένων) ο Εισαγγελέας Ρόδου δεν πήρε μέτρα ως προς την σωματική ασφάλεια των παιδιών! Πείστηκε με το τόσο ανάλαφρο επιχείρημα ‘’ έκανα λάθος’’;

Απορίας άξιον είναι το ότι η πολεοδομική αρχή της Ρόδου προφανώς εθελοτυφλεί μπροστά στο αυθαίρετο κτίσμα και καταπατημένο οικόπεδο από την κ. Φαγά!

Να τους ενημερώσω εγώ λοιπόν από την Μάνη που κατοικώ ότι οι συντεταγμένες στο GOOGLE EARTH για το συγκεκριμένο κτήριο και οικόπεδο είναι 36-22-40Ν και 28-11-05 Ε και αν δεν ξέρουν να το εντοπίσουν στους χάρτες της Google ας ζητήσουν βοήθεια από την εφημερίδα Πρώτη Έκδοση, κάτι που έχω ήδη εξασφαλίσει, θα τους παρασχεθεί αφιλοκερδώς! Και όποια δημόσια υπηρεσία δεν έχει βενζίνη στα αυτοκίνητά της για να μεταβεί στην περιοχή να ζητήσει πάλι από την Πρώτη Έκδοση!

Απορίας άξιον είναι , πως η τράπεζες δεν έχουν ενημερώσει την εφορία για την κατάθεση χρημάτων στους λογαριασμούς της;

Μένω με την απορία λοιπόν αυτή! Εάν όλα τα παραπάνω είναι νόμιμα τότε ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων! Αν όμως υπάρχει παρανομία στο παραμικρό τότε καλώ μέσω της εφημερίδας Πρώτη Έκδοση τις αρμόδιες υπηρεσίες να λάβουν μέτρα στα πλαίσια της αρμοδιότητάς τους!

Ήδη κυρίες και κύριοι των διοικούντων αρχών του νησιού της Ρόδου στο πρόσφατο παρελθόν, υπόθεση λιποθυμίας παιδιού πέρασε στα ψιλά γράμματα, με βαρύγδουπες δηλώσεις περί φιλανθρωπίας, καθώς πίσω απ αυτές τις δηλώσεις η κουρτίνα της εθελοτυφλίας και των μεγάλων μέσων μαζικής ενημέρωσης κάλυπτε την πραγματικότητα!
Γι αυτό και ζήτησα την συνδρομή της Πρώτης Έκδοσης στην περίπτωση του άστεγου που ζούσε σε αυτοκίνητο και ξαφνικά σε 72 ώρες βρήκε σπίτι, δουλειά, πληρώθηκε, και γέμισε ένα τασάκι αποτσίγαρα για να γλεντήσει την μεγάλη τύχη που τον συνάντησε!

Η κ. Θεμελίνα Φαγά έχει ισχυρές πλάτες από πίσω που την προστατεύουν διαφορετικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η πολεοδομία Ρόδου δεν επεμβαίνει στην αυθαίρετη κατοικία της κυρίας αυτής προκειμένου να διαπιστώσει τις πολεοδομικές παραβάσεις που εμείς σαν δημοσιογράφοι διαπιστώσαμε.

Στις 22.2.2019 έγγραφα του δήμου Ρόδου δείχνουν να παίρνει χρήματα από το δήμο προς ενίσχυσή της. Ποιός έλεγξε και με πια διαδικασία τις χορηγήθηκε χρηματικό ποσό;
Στις 2.7.2019 φαίνεται από σχετικά έγγραφα της αστυνομίας ότι έχει δώσει κατάθεση και κατηγορεί τον πατέρα των δυο παιδιών της για σεξουαλική κακοποίηση αυτών ενώ στις 24.9.2019 ανακαλεί την καταγγελία της αυτή για να μπορέσει αυτός να κρατήσει τα παιδιά ενώ ετοιμάζεται να χειρουργηθεί, αφού στις 7.9.2019 φαίνεται να μαθαίνει για τον καρκίνο από τον οποίο πάσχει.
Το ερώτημα που γενάτε είναι πως καταγγέλλεις τον πατέρα των παιδιών σου για σεξουαλική κακοποίηση αυτών και πως παρουσιάζεσαι στον εισαγγελέα Ρόδου και δηλώνεις ότι είπες ψέματα για τον πατέρα των παιδιών σου και εκείνος δεν σου ασκεί καμία ποινική δίωξη και τα επιστρέφει;

Πως είναι δυνατόν να λαμβάνεις βοήθημα από το κράτος επιδότηση ενοικίου χωρίς να έχεις πληρώσει κανένα μίσθωμα και ο ιδιοκτήτης να κάνει καταγγελίες για απειλές από την Θεμελίνα Φαγά.

Στις 13.11.2019 αναρτά δημοσίευμα της ‘’Ροδιακής’’ εφημερίδας που αναφέρεται σε αυτήν (λέει συγκεκριμένα –μετά από έρευνα της Ροδιακής- και ζητάει βοήθεια από την πρώτη της σελίδα (Melina Faga).

Προφανώς η συγκεκριμένη εφημερίδα παραπλανήθηκε, όπως ακριβώς και εγώ, με αποτέλεσμα η προαναφερόμενη να χρησιμοποιήσει το δημοσίευμά της εν λόγω εφημερίδας (πρώτη σε κυκλοφορία στη Ρόδο) και να παρασύρει εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες πολιτών και να καταθέσουν χρήματα στο λογαριασμό της.

Στις 7.2.2020 την καλούν στο Αστυνομικό Τμήμα και της κάνουν συστάσεις να μην καταφέρεται εναντίον της κ. Βορεινάκη ‘’κοινωνικής λειτουργού’’ γιατί δήθεν ήθελε να της πάρει τα παιδιά.

Στις 28.4.2020 αναρτά κείμενο στη δεύτερη σελίδα της (Θεμελίνα Φαγά) όπου καταφέρεται εναντίον αυτών που έχουν καταλάβει την απάτη της και ενημερώνουν άλλους χρήστες του facebooκ.

Στις 3.6.2020 αγοράζει ηλιακό θερμοσίφωνο για το τροχόσπιτό της. Στην ανάρτηση της απόδειξης στα σχόλια ερωτάται από χρήστρια του facebook ‘’γιατί δεν δουλεύεις; δυο χρόνια ζητάς λεφτά’’. Η χρήστης του facebook δέχεται λεκτική επίθεση από την ίδια την Θεμελίνα, άλλους χρήστες και από την κόρη της Θεμελίνας ‘’Ελλη ΧΕΓ’’

Στις 17.6.2020 παραπληροφορούμενος, δημοσιεύω άρθροστο http://vachosradio.gr/archives/5055 για ραδιοτηλεοπτικό διαδικτυακό μαραθώνιο στήριξης της Θεμελίνας (Παρ. Βλ. σχετικό Α21). Μία ημέρα μετά στις 18.6.2020 το σαιτ της Ρόδου https://parapona-rodou.blogspot.com/2020/06/3_18.html δημοσιεύει και αυτό ότι η Θεμελίνα Φαγά μένει σε τροχόσπιτο και χρήζει βοήθειας, ενώ από τις αρχές του έτους μένει σε κανονικό σπίτι και όχι σε τροχόσπιτο όπως διαδίδει και παραπληροφορεί κόσμο και ΜΜΕ.

Επικοινωνώντας προσωπικά με την κ. Ευδοκία Γερακουλάκου (γνωριζόμαστε σε προσωπικό επίπεδο λόγω ότι είμαστε από το ίδιο χωριό) με ενημερώνει ότι οι πληροφορίες της προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από την κ.Θεμελίνα Φαγά και ότι δεν πιστεύει λόγω μητρικού ένστικτου ότι μπορεί να της έλεγε ψέματα εκμεταλλευόμενη τα παιδιά της και την ασθένειά της. Επίσης όταν μιλούν με ζωντανή σύνδεση μέσω ιντερνετ πάντα η Θεμελίνα βρίσκεται στο χώρο που είναι το τροχόσπιτο. Βέβαια είναι και φορές που την έχει καλέσει και δεν έχει απαντήσει.

Σημειωτέον ότι με την πάροδο των ημερών γράφτηκαν διάφορα σχόλια κάτω από το δημοσίευμα και αυτά μου δημιούργησαν τις αρχικές υποψίες μου.

Στις 22.06.2020 πραγματοποιείται ο ραδιοτηλεοπτικός μαραθώνιος στήριξης. Μαζεύονται περίπου στις 20-25 χιλιάδες ευρώ. Πραγματοποιήθηκαν τρεις εκπομπές διαρκείας περίπου 10 ωρών μονταρισμένες σε βίντεο των 5 ωρών!

Στις 25.6.2020 σε τηλεφωνική μας επικοινωνία της ζητάω αποδείξεις για τα χρήματα που κατατέθηκαν από όλο αυτόν τον αγώνα στους λογαριασμούς της και μου στέλνει αποδείξεις ύψους 20.000 ευρώ σε δύο λογαριασμούς χωρίς να φαίνεται πόσα χρήματα έχει κάνει ανάληψη, ενώ όπως μας λέει συνεχίζουν άνθρωποι και της βάζουν χρήματα.

Στις 26.6.2020 δημοσιεύει στην δεύτερη σελίδα της (Θεμελίνα Φαγά) ευχαριστήριο μήνυμα προς αυτούς που την βοηθάνε.

Στις 01.07.2020 με ενημερώνει ότι ο λογαριασμός έκλεισε από την τράπεζα και από το ΑΤΜ πήρε την σχετική απόδειξη.

Στις 2.7.2020 ο διαχειριστής της σελίδας των Ελλήνων της Νυρεμβέργης, οι οποίοι συμμετείχαν στον μαραθώνιο στήριξης, ζητά την κατάσταση των καταθετών από την Γερμανία για να τους δημοσιεύσει στην σελίδα των Ελλήνων της Νυρεμβέργης, κάτι για το οποίο συναίνεσε και η ίδια και τους έστειλε στην κα Ευδοκία Γερακουλάκου με εντολή να τους στείλει στον διαχειριστή της σελίδας. Προφανώς πονηρά σκεπτόμενη έστειλε τις καταστάσεις όλων των καταθετών με σκοπό να εκθέσει όλους τους εμπλεκόμενους για την είσπραξη περισσότερων χρημάτων.

Στις 13.7.2020, επισκέπτης στις 2.00 το πρωί επισκέπτεται το χώρο του τροχόσπιτου όπου υποτίθεται ότι μένει και γι’ αυτό ζητά χρήματα και δεν υπάρχει εκεί κανείς. Κολλάει μια εφημερίδα πάνω στο τροχόσπιτο και φωτογραφίζει κάτω από δυνατό φωτισμό. Αξιοποιεί κάποιες πληροφορίες και βρίσκει το σπίτι που μένει περίπου από τις αρχές του έτους. Βρίσκει το αυτοκίνητό της παρκαρισμένο απ’ έξω και το φωτογραφίζει (Παρ. βλ. σχετικό Α28,α,β). Για πρώτη φορά μαθαίνουμε στην έρευνά μας ότι μένει σε σπίτι ιδιοκτησίας κάποιου κ.Στέλιου, αγνώστων λοιπών στοιχείων, και με το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της (FIAT PANDA) παρκαρισμένο έξω από το σπίτι.

Στις 14.7.2020 δημοσιεύει κείμενο στην δεύτερη σελίδα της όπου στρέφεται κατά πάντων. Την ίδια ημερομηνία το πρωί περί τις δυο η ώρα ο επισκέπτης πηγαίνει πάλι εκεί που βρίσκεται το τροχόσπιτο στο οποίο υποτίθεται μένει με την οικογένειά της και φωτογραφίζει πάλι τον γύρω από το τροχόσπιτο χώρο Φυσικά δεν υπάρχει κανείς , ενώ έχει μεταφέρει υλικά δόμησης για να κατασκευάσει όπως μας έλεγε σπίτι χωρίς άδεια δόμησης σε οικοπεδικό χώρο που δεν είναι ιδιοκτησίας της. Φυσικά αυτά μας τα είπε αφού είχε συγκεντρώσει το μεγάλο μέρος των χρημάτων από τον μαραθώνιο που κάναμε εμείς τα ρούχα που της έχει στείλει ο κόσμος πεταμένα στον αυλόγυρο του τροχόσπιτου.

Στις 28.7.2020 ο επισκέπτης πάλι πάει στο χώρο που βρίσκεται το τροχόσπιτο και μας στέλνει ανάλογες φωτογραφίες με την δόμηση να προχωράει κανονικά, ρούχα που της έχει χαρίσει ο κόσμος πεταμένα επάνω σε κοντεινερ κ.λ.π.

Επικοινωνεί με την εφημερίδα ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ και ζητάει κατάθεση χρημάτων σε προσωπικό της λογαριασμό στην συνέχεια προχωράει σε λεκτική επίθεση και ζητάει κατάθεση σε λογαριασμούς επιχειρήσεων τοπικών της Ρόδου.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news