Στην Κω την Κυριακή ο Νίκος Ανδρουλάκης

by newsroom
0 comment

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών συγκρότησης των κομματικών οργάνων, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής προγραμματίζει ένα πυκνό πρόγραμμα περιοδειών.

Την Τετάρτη ο Νίκος Ανδρουλάκης θα μιλήσει σε κομματική εκδήλωση στα Γιαννιτσά. Την Πέμπτη θα περιοδεύσει στη Τούμπα στη Θεσσαλονίκη και την Παρασκευή θα βρεθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης. Την Κυριακή το επιτελείο της Χαριλάου Τρικούπη ετοιμάζει επίσκεψη του κ. Ανδρουλάκη στην Κω, από όπου ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα επισημάνει εκ νέου τα μηνύματα του προς την γείτονα Τουρκία αλλά και τους συμμάχους και εταίρους της χώρας. Ο κ. Ανδρουλάκης επιμένει ότι απαιτείται μια ευρωπαϊκή αντιμετώπιση στη βάση στοχευμένων κυρώσεων κατά προσώπων που βοηθούν και ενισχύουν τον Ερντογάν αλλά και ενός εμπάργκο όπλων από τα ευρωπαϊκά κράτη.

Ψηλά στην ατζέντα τίθενται τα θέματα της ακρίβειας, του πληθωρισμού και του αυξημένου κόστους διαβίωσης των πολιτών. Το Σαββατοκύριακο η Χαριλάου Τρικούπη έθεσε συγκεκριμένα ερωτήματα προς τον «Υπουργό Ακρίβειας» όπως θα χαρακτηριστεί εν τέλεια ο Άδωνις Γεωργιάδης δίχως όμως να υπάρξουν απαντήσεις:

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news