Στην παράταξη Γλυνού συμφωνούνε ότι διαφωνούνε

by newsroom
0 comment

Πραγματικά κάτι δεν πηγαίνει καλά στην παράταξη του Μανώλη Γλυνού, λίγες μόνο ώρες μετά την στήριξη αλλά και δέσμευση του Μανώλη Γλυνού στην Περιφερειακή Αρχή.

Ο Μανώλης Σαρικάς εκφράζει έντονα την δυσαρέσκεια του για το Εθνικό Θέατρο της Ρόδου.

Το Εθνικό θέατρο Ρόδου θα στοιχίσει δεκαεπτά εκατομμύρια διακόσιες τριάντα χιλιάδες ευρώ και σε αυτά δεν περιλαμβάνονται τα καθίσματα και ο τεχνολογικός εξοπλισμός γιατί μετά από 2,5 χρόνια που θα ολοκληρωθεί , ο εξοπλισμός θα είναι πεπαλαιωμένος !!!! Αυτά από την ενημέρωση από το κύριο Χατζημάρκο σε σχετική μου ερώτηση στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο !!!

Όταν ο Μανώλης Γλυνός δεσμεύεται ενώπιον της Περιφερειακής Αρχής και δίνει την στήριξη του δεν ήξερε, δεν άκουσε όσα ο κύριος Σαρικάς σε ανάρτηση του αναφέρει; O Μανωλης Γλυνός αποφασίζει και διατάζει χωρίς να ΄χει την έγκριση των υπολοίπων;

Aυτά δεν δήλωσε ο κ. Μανώλης Γλυνός;

Σε τοποθέτησή του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Μανώλης Γλυνός τόνισε: «Κι εγώ και η παράταξή μου, δεν είμαστε μικρόψυχοι γι αυτό και θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για το Εθνικό Θέατρο αφού σε λίγα χρόνια θα έχουμε ξανά αυτό το στολίδι στο κέντρο της πόλης.Ωστόσο, δεσμεύτηκε ότι σαν παράταξη θα στηρίξει τα έργα της περιφερειακής αρχής.

Κάτι δεν πάει καλά με όσα λέτε και γράφετε.

Γιατί κύριε Σαρικά εχθές δεν δηλώσατε την δυσαρέσκεια σας και αφήσατε τον αρχηγό σας να δώσει λευκή επιταγή;

Γιατί μετά βγαίνετε και κάνετε αυτή την δήλωση; Μία δήλωση εντελώς αντίθετη από την γραμμή του αρχηγού.

Και κάτι ακόμα

Αν λέω άν ισχύει η πληροφορία ότι στο σύνολο σας είστε δυσαρεστημένοι γιατί δεν φεύγετε, γιατί μένετε εκεί να στηρίζετε έναν αρχηγό που αποφασίζει και διατάζει χωρίς να σας λαμβάνει υπόψη του;

φάσκω και αντιφάσκω.

Και μετά σας φταίω που τα γράφω και με βρίζετε, χυδαία όμως

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news