Στο κόμμα Τράγκα προφανώς την συνέντευξη Πετράκου την είδαν υπέρ τους

by newsroom
0 comment

Το να σε καλούν σε μία τηλεοπτική εκπομπή στην οποία η παρουσιάστρια εξέφρασε δημόσια τις όποιες αντιρρήσεις της για τον καλεσμένο της και εσύ να πηγαίνεις προφανώς και κάτι δεν πηγαίνει καλά.

Μάλιστα όταν ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε ότι την Δευτέρα το πρωί καλεσμένος θα είναι ο Γρηγόρης Πετράκος η Φαίη Σκορδά έδειξε την δυσαρέσκεια της στον τηλεοπτικό αέρα.

Πως ακριβως γίνανε τα πράγματα;

Η Φαίη Σκορδά κατά την διάρκεια της εκπομπής “Το πρωινό” έμαθε από τον Γιώργο Λιάγκα ότι έχουν καλέσει στην εκπομπή τον Γρηγόρη Πετράκο και θα πάει στο στούντιο την επόμενη εβδομάδα.

Η παρουσιάστρια ξαφνιάστηκε που το άκουσε αυτό και είπε:

«Εγώ δεν είχα καλέσει ποτέ τον Γρηγόρη Πετράκο ζωντανά. Τον είχαμε φιλοξενήσει μέσω βιντεοσκοπημένων συνεντεύξεων» είπε με τη σειρά της η Φαίη Σκορδά και στη συνέχεια πρόσθεσε εκνευρισμένη «Καλέσαμε τον Πετράκο; Θα μπορούσατε να με ρωτήσετε πρώτα. Όχι θα μπορούσατε πρώτα να με ρωτήσετε» κάνοντας τον Γιώργο Λιάγκα να έρθει σε αμηχανία.

Πώς λοιπόν οι υπέυθυνοι του κόμματος του κ. Τράγκα δεν το πήραν χαμπάρι αφού στο σύνολο τους τα μέσα μαζικής ενημέρωσης το έιχαν πολύ ψηλά στα κεντρικά τους θέματα;

Tι είδαμε από τον Γρηγόρη Πετράκο;

Aπό τον Γρηγόρη Πετράκο είδαμε μία απολογητική συμπεριφορά και να τον στήνει δημοσιογραφικά στον τοίχο ο Γιώργος Λιάγκας και εκείνος να μην ξέρει τελικά από που του ήρθε. Και τον Γιώργο Λιάγκα να κλείνει την συνέντευξη Πετράκου όπως όπως.

Οι γκάφες Πετράκου δεν είχαν τελειωμό.

Μάλιστα είπε ότι αν ο ίδιος ήταν υπουργός υγείας θα ‘εδινε δωρεάν τα rapid test με την Φαίη Σκορδά να τον ρωτάει αν έχει φανταστεί τον εαυτό του σε αυτή την θέση και τον ίδιο να απαντάει έχω δεί τον εαυτό μου σε όλες τις θέσεις και τον Γιώργο Λιάγκα να γελάει αμήχανα.

Τι είδαν στο κίνημα Τράγκα

Στο κίνημα Τράγκα είδαν τον Πετράκο να ρωτάει γιατί δεν έχετε καλέσει τον Τράγκα σαν αρχηγό κόμματος. Και για τους προκαλέσει και άλλο ρώτησε αν ο Χατζηνικολάου είχε κάνει κόμμα θα ήταν Πρώτη Είδηση.

Ότι το πρωινό ξεπέταξε τον Πετράκο δεν το είδαν στο κόμμα Τράγκα; Την γενικότητα του Λιάγκα ότι κάποια στιγμή θα καλέσουμε τον Τράγκα την είδαν σαν υπόσχεση;

Mάλιστα στο κόμμα του Τράγκα δεν πήραν χαμπάρι την σπόντα του Λιάγκα. Τους είπε ότι αν ο κ. Τράγκας πλέον δεν είναι αρεστός με αυτά που λέει και κάνει και τα κανάλια δεν τον θέλουν μήπως θα πρέπει να το δεί ο Γιώργος Τράγκας;

Aπό όλη την συνέντευξη του Γρηγόρη Πετράκου οι επικοινωνιολόγοι μείνανε σε αυτά που εκείνοι θέλανε και όχι στην πραγματικότητα.

Δείτε μόνοι σας το απόσπασμα της συνέντευξης.

Δείτε μόνοι σας τι κράτησε το κόμμα Τράγκα από όλη αυτην την συνέντευξη.

 

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news