Στον αέρα η νέα καμπάνια της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης

by newsroom
0 comment

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια «Ανοίγουμε Μαζί της», η οποία βρίσκεται στον αέρα από το Σάββατο, 09 Απριλίου. Σε ένα πρωτότυπο τηλεοπτικό spot και με μήνυμα «ανοίγουμε κι εμείς μαζί της, κάθε φορά που ανοίγουμε μια εζα» η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης καλεί τους καταναλωτές να μοιραστούν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους παρέα με την απολαυστική και ποιοτική μπίρα εζα.

Στο ολοκαίνουριο διαφημιστικό spot, που πρωταγωνιστεί η εζα lager, αποτυπώνεται η διάθεση της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης να αναδείξει την σημασία που έχει για όλους μας μετά από τα δύσκολα τελευταία χρόνια, το να ανοιγόμαστε: να λέμε τις σκέψεις μας, τα θέλω μας και τους προβληματισμούς μας. Να μοιραζόμαστε όλα αυτά που νιώθουμε παρέα με τους δικούς μας ανθρώπους ανοίγοντας, φυσικά, μία μπίρα εζα.

Σε ένα ζεστό χώρο και μέσα από οχτώ διαφορετικές παρέες ξεδιπλώνονται τα βασικά μηνύματα της καμπάνιας. Μικρές ιστορίες με λιτούς, έξυπνους και άμεσους διάλογους αποτυπώνουν με φρέσκο τρόπο σκέψεις, συναισθήματα, ανησυχίες και επιθυμίες ανθρώπων που έρχονται ξανά κοντά και ανοίγονται ο ένας στον άλλον γεμίζοντας τα ποτήρια τους με μπίρα εζα. Με χιούμορ και αισιοδοξία αντανακλάται η εικόνα της κοινωνίας, που προχωρά με δύναμη στην επόμενη μέρα.

Η νέα καμπάνια, σε σύγχρονο ύφος, χτίζει στις παραδοσιακές αξίες της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, η οποία καθημερινά κάνει πράξη το όραμά της για παραγωγή καλής μπίρας που ενώνει τους ανθρώπους. Φέρνοντας στο προσκήνιο την αξία της επικοινωνίας, θυμίζει σε όλους τους λάτρεις της ποιοτικής μπίρας ότι η εζα βρίσκεται κάθε στιγμή δίπλα τους.
Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, με οδηγό το πάθος για την καλή μπίρα και το μεράκι των ανθρώπων της αξιοποιεί την πολυετή εμπειρία της και συνεχίζει να παράγει απολαυστικά προϊόντα με ξεχωριστή γεύση. Πιστή στη δέσμευσή της να διαθέτει ποιοτική μπίρα, όπως «θέλουμε να είναι», φέρνει κοντά τις παρέες και μας ενώνει αφού «ανοίγουμε κι εμείς μαζί της, κάθε φορά που ανοίγουμε μια εζα».

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news