Στον ίδιο τόνο: Άκου πανίβλακα Μαρτίνη

by newsroom
0 comment

Σήμερα λοιπόν καταθέσαμε στο ΕΣΡ ακόμα ένα ηχητικό με τον  πανίβλακα του ραδιοφώνου στην Ρόδο. Αυτός, νομίζει ότι επειδή του δώσανε ένα μικρόφωνο, μπορεί να βγαίνει δημόσια και να βρίζει κόσμο επειδή κάποιος του είπε ότι είναι μάγκας. Τίποτα δεν είναι και τίποτα θα μείνει.Ένα αλητήριο ανθρωπάκι που πουλάει μαγκιές και εκφοβισμό, και τραμπουκίζει κόσμο.

Με τον εισαγγελέα της Ρόδου να του επιτρέπει να εκπέμπει ακόμα και να μην τον έχουν κλείσει.Σήμερα λοιπόν θα σταλεί και επίσημα στον ΣΚΑΙ αγωγή.

Σήμερα το πρωί λοιπόν ο αλητήριος βγήκε στον ραδιοφωνικό αέρα να με βρίσει για να τον φοβηθώ.

Κάνει σαν το πεντάχρονο που δεν του πήρε η μάνα του γλυφιτζούρι.Ο Δειλός, κάνει σαν το πεντάχρονο.

Πρέπει να είναι και καλά πρώτος.

Ποιος; ο αφερέγγυος, ο μη έγκυρος και πρωταγωνιστής της Ψευδής Είδησης Αντώνης Μαρτίνης. Λέω ψέμματα;

Εσύ δεν ήσουνα με την τότε παρέα σου που έβγαινες και μίλαγες για τους μισθούς της Παυλάκη της Ρένας και έλεγες μπούρδες και ψέμματα στον κόσμο; Και ενώ η Παυλάκη σου έστελνε κάθε αποδεικτικό που χρειαζόσουνα και σου ζήταγε να ανακαλέσεις και να διορθώσεις ο υπέρμετρος εγωισμός σου δεν σου επέτρεπε να το κάνεις; Θες να αναρτήσω όλη την δικογραφία; Τολμάς εσύ να μιλάς για πρωτιά;

Πρώτος είσαι στην Παραπληροφόρηση και το ψέμα αρχηγός.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις, να βγαίνεις στην εκπομπή σου το πρωί και να βρίζεις χυδαία κόσμο, να τους απειλείς και να τους βρίζεις.

Εγώ δεν ανέχομαι από ένα τραμπούκο σαν εσένα να βγαίνει στο ραδιόφωνο και να με βρίζει.

Πανίβλακα Μαρτίνη, από πού βγαίνει η Πρώτη έκδοση δεν είναι δική σου δουλειά.

Μάζεψε τα σκατά σου που χρωστάς σε όποιον μιλά αγγλικά, Ελληνικά και δεν ξέρω και εγώ πόσες γλώσσες και κάνε τις μαγκιές σου εκεί που σε παίρνει.  Όσες φορές και να το πεις ότι ή έδρα της είναι στην Αθήνα κακό δεν μας κάνεις. Ξέρεις Μαρτίνη, εσύ που είσαι εκεί σε βρίζουν οι πάντες με όσα τους έχεις κάνει.

Όσο για τις μηνύσεις και τις αγωγές που παίρνεις από τηλέφωνα άλλων και απειλείς να τις κάνεις για να σε ξεβρακώσω και άλλο.

Μην ξεχάσω, Θυμάσαι εκείνο τον δημοσιογράφο που έγραφα με τις διαφημίσεις;

Κράτα το.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news