Στους εριστικότατους κυβερνώντες που έχουν το θράσος να λένε « ο Τζαμπάς πέθανε» ας τους ενημερώσουμε πως ο σανός τελείωσε.

by newsroom
0 comment

Άραγε τι να σκέφτεται κάθε επιχειρηματίας που τον καλούν καθημερινά να πληρώσει τα υπερκέρδη των εταιριών παροχής ενέργειας;

Τώρα που ακόμα δεν ξεκίνησε καλά καλά η σεζόν έρχονται τα πρώτα ειδοποιητήρια για διακοπή του ρεύματος. Σε ελάχιστο χρόνο θα πηγαίνουν και στα σπίτια ειδοποιητήρια διακοπής.

Δηλαδή κάποιοι επιχειρηματίες σε αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση υπέρ πλούτισαν σε βάρος όλων μας που δεν έχουμε πάρει ανάσα 3 χρόνια.

Τώρα έγιναν εξαγγελίες πως ΘΑ γίνει κάτι και θα επιστρέφει ένα ποσό κλπ κλπ.
Η ερώτηση είναι όλα αυτά θα γινουν όταν κάθε επιχειρηματίας θα έχει υποστεί αυτόν τον ψυχολογικό εκβιασμό ότι θα τον κλείσουν, όταν κάθε οικογενειάρχης παραμονεύει μήπως έρθει ο ΔΕΔΗΕ και του κόψει το ρεύμα;

Η μετά που θα έχουν κλείσει τον ένα, διαλύσει τον άλλο και βασικά καταστρέψει κάθε κοινωνική συνοχή.

Δηλαδή ότι δεν κατάφερε ο κορονοϊος θα το καταφέρουν οι πάροχοι ενέργειας.
Υπάρχουν 2 τύποι πολιτικών ΑΥΤΩΝ που δημιουργούν το πρόβλημα και όταν διαλυθεί το απαν σύμπαν έρχονται σαν τον Μωϋσή να μας σώσουν, και οι άλλοι οι λιγότεροι, οι δυσεύρετοι που προβλέπουν και δεν φέρνουν την κοινωνία σε απόγνωση.

Ας είμαστε με τους δεύτερους.

ΥΓ1: όσοι θεωρούν ότι μονο ο πόλεμος φταίει για όλα ας βοηθήσουν τους υπόλοιπους επιχειρηματίες , οικογενειάρχες που δεν προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα.

ΥΓ2: Στους εριστικότατους κυβερνώντες που έχουν το θράσος να λένε « ο Τζαμπάς πέθανε»
ας τους ενημερώσουμε πως ο σανός τελείωσε.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news