Στράτος Καρίκης: Ο Δήμαρχος θεώρησε λανθασμένη την πολική που χάραξε ο Γιάννης Καμπούρης

by newsroom
0 comment

Για την “καθαίρεση” του Γιάννη Καμπούρη από την Προεδρία της ΔΕΥΑΡ, την οποία ανέλαβε ο ίδιος ο Δήμαρχος, μίλησε σήμερα στον Real Voice ο Αναπληρωτής Δημάρχου, Στράτος Καρίκης.

Ο κ. Καρίκης σημειώνει ότι προφανώς και ο Δήμαρχος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την πολιτική που χάραξε ο κ. Καμπούρης αυτούς τους έξι μήνες που έμεινε στο πόστο, αφού ανέλαβε καθήκοντα μόλις στα μέσα του περασμένου Γενάρη (14/1/2021), έχοντας παράλληλα και καθήκοντα Αντιδημάρχου. Παράλληλα αναφέρει ότι ο κ. Καμπούρης γενικότερα τα πήγε καλά με ό,τι ασχολήθηκε στη θητεία της Αντιδημαρχίας του.

Ειδικότερα, ο κ. Καρίκης τόνισε:

“Ο Δήμαρχος είναι Δήμαρχος και αυτό τα λέει όλα. Αποφασίζει. Και έχει δείξει ο Αντώνης Καμπουράκης ότι όταν πρέπει να είναι ο ίδιος κάπου, θα πάει ο ίδιος. Αυτό έγινε και στη συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν νομίζω ότι ο Γιάννης Καμπούρης δεν πήγε καλά με ό,τι ασχολήθηκε. Και στην πρώτη ενασχόλησή του πήγε πάρα πολύ καλά και σήμερα θα συζητήσουμε για τα Smart City με τον Υπουργό και θα παρουσιαστεί η πρόοδος που έχει γίνει από τον δήμο. Υπάρχει μία συγκεκριμένη πολιτική την οποία χαράζει, ξέρω πολύ καλά ότι ο δήμαρχος μιλάει με όλους μας, έναν-έναν ξεχωριστά, τώρα το τι διημείφθη μεταξύ του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη και του Γιάννη Καμπούρη, το γνωρίζουν ο Δήμαρχος και ο Γιάννης. Δεν το ξέρουμε και εμείς.

Είναι πολύ δημοκρατικός ο Αντώνης Καμπουράκης, εάν όμως δεν εφαρμόσω την πολιτική που μου δίνει και στις δύο θέσεις και στους δύο τομείς, τότε θα υπάρχει θέμα. είναι καθαρά θέμα πολιτικής της ΔΕΥΑΡ. Δεν φοβάται ο Αντώνης Καμπουράκης κανέναν μας. Είναι ένας πολύ καλός Δήμαρχος”,

είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο κ. Καμπουράκης δεν ήταν ικανοποιημένος από την πολιτική που ήθελε να χαράξει ο Γιάννης Καμπούρης στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ρόδου και αυτός ήταν και ο βασικός λόγος για τον οποίον τον απομάκρυνε.

Σημειώνεται ότι ο κ. Καμπούρης παραμένει κανονικά στη θέση του Αντιδημάρχου.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news