Δευτέρα 13 Μαΐου 2024
Ο Ελ Κααμπί "έκοψε τον αέρα" της Άστον Βίλα και άνοιξε νωρίς το σκορ για τον Ολυμπιακό

Δεν ήταν μόνο το Παραμάγαζο χιλιάδων ευρώ είχε στήσει μέσα στο δήμο της Ρόδου ο έκπτωτος πλέον αντιδήμαρχος Βάιος Καλοπήτας που θα μπορούσε να τον θέσει εκτός του εκλογικού αγώνα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ήταν πολλές οι αμαρτίες που είχαν δημιουργηθεί στο πετραχήλι της δήθεν νομιμότητας που ο ίδιος υποστηρίζει ότι είχε.

Οι εταιρείες του αντιμετώπιζαν πολλά και σοβαρά προβλήματα, σε καμία περίπτωση όμως οικονομικά, τα προβλήματα του ήταν προβλήματα νομιμότητας, τα οποία ο ίδιος προσπαθούσε να τα θάψει, μόνο που το έκανε με λάθος τρόπο. Ένα μήνα πριν τις εκλογές η Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου ενημέρωσε τον κ. Καλοπήτα για τα προβλήματα του αυτά και άφησε σε άρθρο της υπονοούμενο για την εκλογιμότητα του.

Τρεις ημέρες αργότερα το μέσο έλαβε από τον Βάιο Καλοπήτα εξώδικη διαμαρτυρία και μάλιστα από γραφείο δικηγορικό των Αθηνών. Ταυτόχρονα ο εκδότης της έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο τρεις κλήσεις που ούτε λίγο ούτε πολύ του είπαν αποσιώπησε το θέμα γιατί θα βρεις μπελάδες.

Κάπου εκεί ξεκίνησε το πανηγύρι και μόλις ο κ. Καλοπήτας ενημερώθηκε, ότι ο εκδότης της Πρώτης Έκδοσης Δωδεκανήσου θα έστελνε όλο του το φάκελο στους δημοσιογράφους Κώστα Βαξεβάνη, Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και Στέφανο Χίο εξαφάνισε τα εξώδικα και σταματήσαν οι ενοχλήσεις.

Μάλιστα όταν το μέσο ενημέρωσε την νομική του σύμβουλο ποιο δικηγορικό γραφείο θα αναλάβει την υπόθεση και θα την φτάσει στα δικαστήρια τότε τα πράγματα είχαν γίνει δύσκολα για τον Καλοπήτα. Ο Δήμος της Ρόδου ήταν η κότα με τα χρυσά αυγά αφού τα σκουπίδια και η ανακύκλωση επέφεραν στον Καλοπήτα Εκατομμύρια ευρώ.

Strong business «Porn and the city» στο δήμο της Ρόδου. Που θα συνεχιζόταν το πάρτι και θα έτρωγαν ψωμί πάρα πολλοί.

Η αποπομπή του έκπτωτου Καλοπήτα δεν σημαίνει ότι τα προβλήματα για αυτόν σταμάτησαν το αντίθετο μάλιστα, συνεχίζονται και αρχίζουν να παίρνουν διαστάσεις.

Όλα τα δικαιώματα δεσμευμένα. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του ή η αντιγραφή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς άδεια του εκδότη. Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Exit mobile version