Συνάντηση της ΕΞΡ με τη διοίκηση της ΔΕΥΑΡ

by newsroom
0 comment

Ο Πρόεδρος και Μέλη της ΕΞΡ – ξενοδόχοι ιδιοκτήτες και εκπρόσωποι ξενοδοχείων περιοχής Κολυμπίων, συναντήθηκαν χθες 09η Νοεμβρίου, στα γραφεία της ΕΞΡ, με τη διοίκηση της ΔΕΥΑΡ, κ.κ. Β. Μανέττα-Πρόεδρο Δ.Σ. και Γ. Υψηλάντη-Γεν.Διευθυντή, προκειμένου να γίνει ενημέρωση-παρουσίαση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την κατασκευή εγκατάστασης επεξεργασίας  λυμάτων, για τις περιοχές οικισμών Αφάντου, Αρχαγγέλου και τουριστικών περιοχών Στεγνών και Κολυμπίων.

Κατά τη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε άριστο κλίμα, η διοίκηση της ΔΕΥΑΡ, έδωσε απαντήσεις σε αρκετά ερωτήματα-απορίες των παρευρισκομένων, κυρίως τεχνικής φύσεως για την κατασκευή, συντήρηση και λειτουργία της ΕΕΛ. Επίσης κατέστησε σαφές, πως η σημερινή Δημοτική Αρχή σε στενή συνεργασία με την Περιφερειακή Αρχή, θα δώσουν τη λύση που θα προστατεύσει τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον και θα ενισχύσει δυναμικά την ανάπτυξη της περιοχής με ορθό τρόπο.

Από την πλευρά της ΕΞΡ, εκφράζεται ικανοποίηση για το γεγονός ότι ένα χρόνιο πρόβλημα που έχει να κάνει με την έλλειψη υποδομών της περιοχής και την προστασία του περιβάλλοντος, επιτέλους οδεύει προς επίλυση.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news