ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Αντώνη Ρίξτο τώρα το αυθαίρετο στην Γλύστρα

by newsroom
0 comment

Περίεργη η ανοχή που επιδεικνύει η δημοτική αρχή στις αυθαιρεσίες

Η ανοχή της δημοτικής αρχής, και προσωπικά του δημάρχου κ. Καμπουράκη, μπροστά στην απίστευτη αυθαιρεσία που παρατηρείται στη Ρόδο, μόνο ως ύποπτη μπορεί να θεωρηθεί.

Δεν μπορεί να ανεγείρεται αυθαίρετη κατασκευή στην παραλία της Γλύστρας και, παρά τις διαμαρτυρίες, η δημοτική αρχή να σιωπά.

Δεν μπορεί η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου να έχει εκδώσει πρωτόκολλο κατεδάφισης, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου να έχει εκδώσει σήμα διακοπής εργασιών και οι αρμόδιοι φορείς να τυρβάζουν περί άλλων.

Ποιος βρίσκεται πίσω από την αυθαίρετη κατασκευή και έχει εξασφαλίσει την ανοχή και την «προστασία» των δημόσιων φορέων που αρνούνται να λογοδοτήσουν στην τοπική κοινωνία;

Η κοινωνία της Ρόδου βοά και η Τοπική Αυτοδιοίκηση αδιαφορεί και περιφρονεί τις αντιδράσεις.

Μετά την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Οργάνωση Μελών  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νότιας Ρόδου στις 23/7/21, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νότιας Δωδεκανήσου απαιτεί να κατεδαφιστεί άμεσα η αυθαίρετη κατασκευή.

 

Υ.Γ: Ας μας απαντήσει επίσης ο κ. δήμαρχος αν έχει υπόψη του την αυθαίρετη κατασκευή στην παραλία της Ψαροπούλας (μέχρι και τα κάγκελα έσπασαν) ή αν η συγκεκριμένη καταπάτηση είναι στο πλαίσιο της … μυκονιάτικης λάμψης που ευαγγελίζεται.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news