Τα μεγάλα μυαλά στον Δήμο Ρόδου κάνανε καρμανιόλα τα φανάρια της Ρόδου Λίνδου στο Βασιλόπουλο Σγούρου

by newsroom
0 comment

Στην Ρόδο κάποια στιγμή οι κυβερνώντες θα πρέπει να συνέλθουν από το θάμπωμα της εξουσίας που τους διακατέχει και να αρχίζουν να πράττουν για αυτό που στο τέλος κάθε μήνα λαμβάνουν. Τον μισθό τους.

Τον μισθό τους που τον λαμβάνουν παχυλό παχυλό ακούραστα, αβίαστα, από τις καρέκλες τους. Οι περισσότεροι δε από αυτούς δεν έχουν καν ιδέα τι συμβαίνει στο νησί τους και αφού πρέπει να έρθει η δημοσιογραφική έρευνα για να τους υποδείξει τα κακώς κείμενα ας είναι.

Στα φανάρια της Ρόδου Λίνδου στο Βασιλόπουλο Σγούρου συνεργάτης μας κάνει κάθε μέρα το Σταυρό του όταν περνάει από το σημείο, διότι τα μεγάλα μυαλά του τόπου, σκεφτήκανε το αδιανόητο, να σβήσουν τα φανάρια. Αποτέλεσμα είναι οι ταχύτητες να είναι στις 06:00 το πρωί πάρα πολύ μεγάλες. Σύμφωνα με την μαρτυρία του είναι πολλές οι φορές που ο Χάρος παραμονεύει κάπου εκεί.

Είναι δεδομένο ότι αν όχι αύριο, αν όχι μεθαύριο θα γίνει πολύνεκρο τροχαίο και θα θρηνήσουμε πάλι αθώες ανθρώπινες ψυχές στην άσφαλτο.

Αφήστε λοιπόν αναμμένα τα φανάρια της Ρόδου Λίνδου στο Βασιλόπουλο Σγούρου πριν γίνει το τροχαίο και πεθάνει κόσμος. Γιατί κύριοι την ευθύνη θα την έχετε μόνο εσείς και κανείς άλλος.

Θα έχετε με τα χέρια σας υπογράφει την δολοφονία ανθρώπων.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news