Τακτικές υπονόμων για να φιμώσουν τους πολίτες να μην καταγγέλλουν

by newsroom
0 comment

Τακτικές υπονόμων για να φιμώσουν τους πολίτες να μην καταγγέλλουν. Ποιος είναι ο πολιτικός που πλήρως εναρμονισμένος στις επιθέσεις, για να μην φανεί αυτός ( τόσο δειλός ) βάζει υπαλλήλους να κάνουν καταγγελίες;

Αναφορά του Καραγιάννη Θεόδωρου του Αχιλλέα
Ρόδος 30/11/2021

Αξιότιμη/ε Κύρια/ε Εισαγγελέα,

Είναι η πολλοστή φορά που απευθύνομαι τόσο ως εργαζόμενος όσο και ώς πολίτης στην οργανωμένη και ευνομούμενη, όπως θέλω ακόμη να πιστεύω, Πολιτεία προκειμένου να διασφαλίσω την σωματική ακεραιότητα και την ασφάλεια τόσο την δική μου και των συναδέλφων μου όσο και των πολιτών.

Σε συνέχεια λοιπόν των πτώσεων επιχρισμάτων που επί μήνες συμβαίνουν πλέον στο Κτηματολόγιο Ρόδου χθες, έλαβε χώρα και η πτώση των “προστατευτικών” ικριωμάτων που τοποθετήθηκαν περιμετρικά του κτηρίου.

Καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που παρά τις έγγραφες διαβεβαιώσεις των “υπευθύνων” τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια πολιτών λόγω της προφανούς ελλιπέστατης αίσθησης καθήκοντος και ευθύνης από τους υπευθύνους παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.

Υπενθυμίζω χαρακτηριστικά πως, λίγες μέρες μετά την 21/01/2021 όπου εκδόθηκε απο την ΥΔΟΜ Ρόδου έγγραφο “άρσης επικινδυνότητας του κτηρίου” – το οποίο διατύπωνε ρητά μεταξύ άλλων και την μη επικινδυνότητα κατά την προσέγγιση-, κατέπεσε μέρος επιχρίσματος στην πλευρά όπου στεγάζεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Το γεγονός αποσιωπήθηκε και συγκαλύφθηκε καίτοι οι εργαζόμενοι της εν λόγω Υπηρεσίας κινδύνεψαν και ουδεμία ευθύνη ζητήθηκε εξ όσων γνωρίζω.

Το ίδιο συνέβη ξανά και κατόπιν των διαβεβαιώσεων εκ μέρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγάιου και της ΥΔΟΜ με την πτώση κι άλλου επιχρίσματος, εσωτερικά αυτή την φορά του κτηρίου σε περιοχή όπου επιτρεπόταν η διελευση και η παραμονή υπαλλήλων.

Χθες συνέβη το περιστατικό της πτώσης των “προστατευτικών” ικριωματων στο εξωτερικό του κτηρίου, στην μεριά που λειτουργεί το τμήμα παράδοσης και παραλαβής δεμάτων των ΕΛΤΑ Ρόδου. Πράγμα που σημαίνει πως απο το συγκεκριμένο σημείο διέρχονται δεκάδες πολίτες.

Καθώς λοιπόν τα “ατυχήματα” είναι πλέον αρκετά και η πλημελλής μέριμνα απο τους υπευθύνους πασιφανής, παρακαλώ τόσο ως εργαζόμενος ο οποίος διώκεται απο τους κυρίους αυτούς με κάθε πρόσφορο μέσο για την συνδικαλιστική του δράση, όσο και ως πολίτης που ενδιαφέρεται ειλικρινώς για την ασφάλεια των συμπολιτών του , για τις δικές σας ενέργειες και τον συσχετισμό της παρούσης με τις προηγούμενες αναφορές.

Και να θέσω ευθέως το ερώτημα: ποιος έχει την ευθύνη από την πλημμελή και αμελή αυτή συμπεριφορά που θέτει διαρκώς σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές ; Έγιναν οι απαράιτητες αναφορές απο τους υπευθύνους των δύο παρακείμενων στα ικριώματα υπηρεσιών ή επιχειρήθηκε και πάλι η συγκάλυψή του ;

Με τιμή
Καραγιάννης Θεόδωρος

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news