Θ.Μπαράκας: Απογοήτευση ο Γλυνός για τον τόπο μας. Δηλώνω Παρών στις εκλογές όταν αυτές γίνουν

by newsroom
0 comment

Στην Εφημερίδα Πρώτη Έκδοση της Ρόδου και στον Νάσο Ρόγκα μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΜΕΡΑ 25 κύριος Θανάσης Μπαράκας. Ο κ. Μπαράκας μίλησε για όλους και για όλα.

Δηλώνω παρών στις εκλογές όταν αυτές γίνουν, αυτό είναι δεδομένο και να ξεκινήσουν να το χωνεύουν για να μην τους έρθει απότομα.Μην ελπίζουν ότι ο Μπαράκας θα απουσιάζει από τις αυτοδιοικητικές αλλά και από τις βουλευτικές εκλογές. Θεωρώ ότι σίγουρα θα υπάρξει απάντηση και στην Περιφέρεια αλλά και στο δήμο. Πρέπει να τελειώσουμε κάποτε με τις πληγές του παρελθόντος σε τοπικό επίπεδο για να δούμε ένα καλύτερο αύριο.Μπουχτίσαμε από το χθές.

Απογοητευμένος από τον Μανώλη Γλυνό. Δεν είχε να προσφέρει τίποτα. Παραμένει δίχως λόγο, δίχως αιτία, δίχως σκέψη, δίχως χθες και δυστυχώς δίχως αύριο. Πιόνι στην σκακιέρα της Περιφερειακής αρχής. Ναι σε όλα. Οι προσωπικές του φιλοδοξίες είναι πάνω από το καλό του τόπου. Καλό στον τόπο δεν έκανε και θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί.

Είναι ευτυχές για το νησί μας που ο κ. Γλυνός δεν θα τρέξει στην εκλογική κούρσα απέναντι στον κ. Χατζημάρκο γιατί το μόνο που είχε να προσφέρει είναι να τον ξαναβγάλει Περιφερειάρχη. Το νησί μας τόσα χρόνια με τον Μανώλη Γλυνό σίγουρα δεν είχε αντιπολίτευση. Καιρός να αποκτήσει και ο Μανώλης να κάνει άλλα πράγματα.

Ζυμώσεις γίνονται, ονόματα υπάρχουν που θα τρέξουν και απέναντι στον κ. Καμπουράκη αλλά και στον κ. Χατζημάρκο. Είναι όμως πολύ νωρίς να μιλήσουμε για αυτά. Όλα στην ώρα τους καταλήγει ο κ. Θανάσης Μπαράκας.

Την Δευτέρα ο Θανάσης Μπαράκας στις 21:00 το βράδυ θα παραχωρήσει συνέντευξη στον Νάσο Ρόγκα αλλά και στο Πρώτο Ραδιόφωνο της Ρόδου.

Αναφερόμενος στην ακρίβεια που έχει προσφέρει απλόχερα η Μητσοτάκης Α.Ε είπε ότι μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα και θα πρέπει να πάψουμε να το ανεχόμαστε. Οι λογαριασμοί του Ρεύματος είναι ποιο ακριβοί από ποτέ για ποια βοήθεια της κυβέρνησης μιλάμε όταν πληρώνεις λογαριασμό της Δεή λές και είσαι μέτοχός τους;

Αναφερόμενος στον Γιάννη Ιατρίδη είπε ότι σίγουρα ο ίδιος δεν θα μπει μπροστά. Σίγουρα όμως θα δηλώσει παρόν για να ανατραπεί ο Καμπουράκης.

Για τον Φώτη Χατζηδιάκο ο Θανάσης Μπαράκας Ανέφερε: Δημάρχοι που είχαν εκλεγεί επί εποχές μνημονίου δύσκολα θα δουν νίκη στην κάλπη.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news