Θείος δράστη:«Δεν είστε όλες οι γυναίκες θύματα, δεν είστε όλες άγγελοι.

by newsroom
0 comment

Ο θείος του δράστη της δολοφονίας της εκπαιδευτικού στην Ρόδο, είπε ότι «το παιδί δεν είναι το τέρας που το παρουσιάζουν. Λένε για ένα σπίτι πολλών χιλιάδων ευρώ, αλλά το σπίτι που λένε είναι το σπίτι της πρώην γυναίκας του».

Προσπαθεί να δικαιολογήσει ένα έγκλημα που πάγωσε τη χώρα. Θέλει να δώσει ελαφρυντικά στον ανιψιό του και εξηγεί με τον δικό του τρόπο τις αρρωστημένες κινήσεις του. Για εκείνον ο 40χρονος δεν είναι τέρας αλλά ένας ερωτευμένος άντρας, παθιασμένος με τη σχέση του!

Ούτε λίγο ούτε πολύ προσπαθεί να ρίξει μέρος της ευθύνης στα όσα έγιναν στο θύμα του. «Η καθεμία από εσάς πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας προσφέρει, περισσότερο και από το περισσότερο. Και όχι όταν σας φτιάξουμε και τα σπίτια και τις δομές που θέλετε, και μετά να λέτε «α, τώρα θέλω και την ελευθερία μου» και τέτοια», ανέφερε στον ΑΝΤ1.

«Ο ανιψιός μου ήταν παθιασμένος με την σχέση του, όπως πρέπει να είναι ο καθένας με την σχέση του όταν είναι ερωτευμένος». Όπως προσέθεσε ο θείος του δολοφόνου και αυτόχειρα, «Για να φτιάσει στο σημείο να αυτοκτονήσει ο ανιψιός μου πρέπει να την λάτρευε. Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας, αλλά δεν μπορεί να παρουσιάζεται όλους τους φονιάδες, όπως τους παρουσιάζετε τον τελευταίο καιρό, σαν τέρατα»

Καταλήγοντας είπε ακόμη πως «δεν είστε όλες οι γυναίκες θύματα, δεν είστε όλες άγγελοι. Είστε κι εσείς που απέξω είστε κούκλες και από μέσα είστε… μια άλλη λέξη». Στο άκουσμα της συνέντευξης του θείου, η πρώην σύντροφος του δολοφόνου, είπε ότι η ίδια «είχε ενημερώσει την οικογένεια του δράστη για την κακοποιητική συμπεριφορά του και ότι χρειάζεται να τον παρακολουθήσει ψυχολόγος» και συγκεκριμένος συγγενής της, της απάντησε «εσύ κοπέλα μου, χρειάζεσαι ψυχολόγο. Ο Κώστας είναι μια χαρά».

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news