Θέλω να δω την εξουσία και το κουμάντο της παλιάς πόλης να βγει έξω για ψήφους

by newsroom
0 comment

Θέλω να δω την εξουσία και το κουμάντο της παλιά πόλης να βγει έξω για ψήφους. Κύριε εξουσία θα τρως γιαούρτι μέχρι το 2050. Κατάντησες την παλιά πόλη ένα μπουρδέλο. Γράφουνε στα social Media οι πολίτες για τον Αντιδήμαρχο και το επεισόδιο που προκάλεσε τις προηγούμενες ημέρες με μητέρα επιχειρηματία

Ένα μεγάλο μπουρδελο έχει κάνει την παλιά πόλη.Χθες είχε γάμο στην Αγία τριάδα και οι πύλη Ακαντιάς ήταν ανοιχτή για τους καλεσμένους με αυτοκίνητα και μπλόκαρε η παλιά πόλη . Ποιος έδωσε άδεια να ανοίξει η πύλη;.Φυσικά ο κύριος εξουσία.

Μας έχει κανέι την ζωή δύσκολή αυτός ο άνθρωπός. Καβάλησε το καλάμι και εξυπηρετεί συμφέροντα. Λυπάμαι για το πώς κατάντησε η παλαιά πόλη αναφέρει άλλος πολίτης.

Όταν έρχόταν να του δώσουμε ψήφους και έβγαινε φωτογραφίες με τον κόσμο φώναζε την αστυνομία να τις σβήσει; Toν κάναμε αντιδήμαρχό και την έχει δεί εξουσία και κάθε μέρα απειλεί τους επιχειρηματίες; Είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε τις φωνές του μπροστά στους πελάτες μας;

Θέλω να δω την εξουσία και το κουμάντο της παλιά πόλης να βγει έξω για ψήφους θα φάει γιαουρτάκι αγελαδίτσα φάγε που θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει. Αναφέρει σε σχόλιο του άλλος πολίτης και επιχειρηματίας της παλαιάς πόλης.

 

 

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news